98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un iPhone 6 si saptamanal un iPod Shuffle!

 admin  2014.09.28  Diverse,Electronice,Telefoane,Trageri la sorti  2045

concurs Pro TV

Concursul „Fii antrenor” se deruleaza in intervalul 19 septembrie 2014 – 19 decembrie 2014, pe teritoriul Romaniei, in legatura cu Emisiunea „Vocea Romaniei”.

Concursul se va desfasura in mai multe etape, in stransa legatura cu etapele Emisiunii Vocea Romaniei. 
In cadrul fiecarei etape a concursului vor exista trei jocuri, dupa cum urmeaza:

  • Un joc saptamanal, care va fi diponibil participantilor incepand cu fiecare zi de sambata, ora 00:00, pana in ziua de vineri, ora 20:30 in perioada desfasurarii concursului.
  • Un joc live, care va fi diponibil participantilor exclusiv simultan cu radiodifuzarea pentru prima data a Emisiunii Vocea Romaniei pe postul de televiziune „Pro TV”. Ora de radiodifuzare a Emisiunii va fi comunicata public. 
  • „Echipa mea”, joc care va fi disponibil oricand pe tot parcursul desfasurarii Concursului si in care participantul are posibilitatea sa isi construiasca propria echipa dintre toti concurentii la Emisiune.

Participantul care a acumulat cele mai multe puncte in toata perioada Concursului va fi desemnat castigatorul Marelui Premiu (un telefon Iphone 6) si va fi desemnat in data de 22 decembrie 2014. Castigatorii premiilor saptamanale vor fi desemnati in fiecare zi de luni, incepand cu data de 29 septembrie 2014 pana pe data de 15 decembrie 2014 (12 premii saptamanale). Va fi desemnat castigator in fiecare saptamana participantul care a acumulat cele mai multe puncte in aplicatie in saptamana respectiva.

Premiile:

  • Marele premiu consta intr-un Iphone 6 in valoare aproximativa de 4000 lei (TVA inclus). 
  • Premiul saptamanal consta intr-un iPod Shuffle (240 lei cu TVA inclus).

PARTICIPA LA CONCURS

Fii antrenor Vocea Romaniei concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.