Acest concurs a expirat în data de 2015-03-01. Vezi concursurile active aici.
ai Love, ai Vin, aiPhone 6

Campania promotionala "ai Love, ai Vin, aiPhone 6" se deruleaza in perioada 13.02.2015 – 28.02.2015.

Pasii pentru a participa la tombola sunt urmatorii:

  1. Intra pe pagina campaniei, unde trebuie sa completeze un formular de inscriere. Campurile din formularul de inscriere sunt toate obligatorii. Acestea sunt: Nume, Prenume, Adresa, Oras, Numar de telefon, Data Nasterii. Pe langa acestea, trebuie bifat “Sunt de acord cu termenii si conditiile de participare”.
  2. Dupa completarea formularului, participantul va primi un SMS de confirmare: "Esti mai aproape cu un pas de Iphone-ul 6. Cumpara de 15 lei din oricare Crama Murfatlar pentru a participa la tombola!"
  3. Arata SMS-ul vanzatorului din Crama.
  4. Cumpara din oricare magazin Crama Murfatlar produse in valoare de 15 lei pe acelasi bon, oricare ar fi ele.
  5. Primeste un sms de validare: "Ai fost inscris in tombola pentru un Iphone 6 de la Crama Murfatlar. Mult succes!"

Persoanele care indeplinesc in acelasi timp conditiile de inregistrare corecta a datelor pe site si de cumparare din Crama Murfatlar a produse in valoare de 15 lei, vor participa la tombola.

Premiul este acordat de catre organizator prin tragere la sorti.

Premiul acordat este un telefon IPHONE 6, 16GB, culoarea acestuia fiind in functie de disponibilitatea pe stoc a furnizorului.

Extragerea castigatorului se va face prin tragere la sorti, efectuata pe site-ul random.org, in data de 3 martie 2015. Dupa extragere, castigatorul va fi contactat de catre un reprezentant al organizatorului pentru a fi pus in posesia premiului.