Acest concurs a expirat în data de 2015-11-28. Vezi concursurile active aici.
Cea mai frumoasa dovada de dragoste din partea unui barbat este sa te faca sa te simti bine in pielea ta!

Cea mai frumoasa dovada de dragoste din partea unui barbat este sa te faca sa te simti bine in pielea ta! Sa poti fi tu insati – relaxata, buna, senina si zambitoare! Sa poti sa primesti cu inima deschisa complimentele, sa faci loc in viata ta spontaneitatii, sa te bucuri de o melodie buna sau sa simti fiorii provocati de o declaratie de dragoste, fara sa ti se ridice firele de par pe tine! Asta, fiindca ele nu exista! Pentru ca, sub bradul de Craciun, sau in ghetutele de la Mos Nicolae, sau de ziua ta, el s-a gandit sa-ti dea cadou aparatul Philips Lumea! Toate femeile isi doresc in viata lor barbati care sa le citeasca gandurile, care sa le inteleaga si sa le surprinda!

Laura Cosoi foloseste sistemul IPL de cativa ani si este clar cea mai tare descoperire posibila. Este convinsa ca si ea, femeia importanta din viata ta, si-ar dori un astfel de gadget care sa-i usureze rutina de infrumusetare!

Asadar, aceasta este o postare pentru tine, barbatul inteligent, puternic, cu simtul umorului, care stie sa-si ia prin surprindere jumatatea! Iti usurez munca oferindu-ti posibilitatea de a o face fericita!

Scrie-i o declaratie de dragoste la comentarii si, daca vei avea noroc, poti sa castigi un astfel de aparat Philips Lumea (sistemul de epilare fara durere, usor de folosit acasa, care ingreuneaza cresterea firelor de par si duce, in timp, chiar la disparitia acestora), pe care sa i-l oferi in dar cu ce ocazie doresti! Eu as pune alaturi de el si declaratia de dragoste printata si asezata frumos intr-un plic, ca doar ti-a adus noroc, nu?

Tu draga mea, poti sa-ti convingi jumatatea sa se inscrie la concurs, sugerandu-i “subtil” cadoul mult dorit! In plus, daca nu mai ai rabdare poti sa iti cumperi chiar tu Philips Lumea si daca dupa 120 de zile nu vezi rezultate, il poti returna si iti primesti banii inapoi! Asta chiar mi se pare o oferta foarte buna!!!

Asadar, cu Lumea, nu ai ce pierde!

Concursul incepe azi si tine pana pe 27 noiembrie 2015. Extragerea se face prin random.org.

P.S. Atentie! Trebuie sa lase declaratia de dragoste “el”, jumatatea ta si sa se inregistereze cu adresa lui de email.