101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un cupon valoric de 5.000 Ron, unul de 3.000 Ron sau unul de 1.000 Ron!

 detty  2016.10.11  Bani,Diverse,Trageri la sorti  1449

concurs Kika

 Perioada „My future furniture” în care se desfășoară Loteria Publicitară este 06 octombrie 2016, ora 10:00 – 26 octombrie 2016, ora 23:59.

Pentru a fi înscris în loteria publicitară, participantii vor urma pașii de mai jos:

  • Vor vizita Locația Participantă magazinul KIKA sau pagina de web www.kika.ro;
  • Vor face o poză în interiorul Locației Participante sau pe pagina de web www.kika.ro cu produsul preferat, fără a lua în considerare prețul acesteia;
  • Vor încărca poza efectuata, drept comentariu la post-ul de promovare al KIKA de pe pagina de Facebook a organizatorului cu titlul „This is my future furniture”;

În cadrul Loteriei Publicitare va fi acordat:

  • Premiul I. Cupon valoric 5.000 Ron
  • Premiul II. Cupon valoric 3.000 Ron
  • Premiul III. Cupon valoric 1.000 Ron

În cadrul Loteriei Publicitare va fi organizată o singură tragere la sorţi, în data de 26 octombrie 2016 (Miercuri), în cadrul căreia urmează să fie atribuite premiile.

Câștigătorul unuia dintre premiile oferite în cadrul acestei Loterii Publicitare nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani sau în alte bunuri a premiului, exceptând produsele vândute în mod uzual în cadrul magazinului KIKA. Condițiile de utilizare a cuponului valoric sunt menționate pe ambele părți ale acestuia.  


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Kika castiga premii promotie Kika loteria publicitara cupon KikaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.