Acest concurs a expirat în data de 2015-04-14. Vezi concursurile active aici.
Metro iti aduce un cos de Paste ca premiu pentru gandurile frumoase!

Concursul se va desfasura la nivel national, in perioada 4 - 13 aprilie 2015.

Inscrierea la acerst concurs se poate face numai prin intermediul aplicatiei "Trimite cele mai bune ganduri cu Metro", in cadrul careia utilizatorii sunt invitati sa isi creeze o felicitare de Pasti, alegand unul dintre cele 3 fundaluri diferite, 3 oua si 3 mesaje predefinite. Utilizatorii au posibilitatea sa isi customizeze propriul mesaj de felicitare intr-un numar prestabilit de caractere. Iar pentru felicitare isi pot alege un numar de maxim 5 oferte din slider.

Pentru a intra in tragerile la sorti, ce vor avea loc la sfarsitul jocului, utilizatorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa permita aplicatiei sa ii acceseze numele si adresa de e-mail;
  • sa completeze formularul cu campurile obligatorii;
  • sa apese butonul de share al felicitarii pe profilul propriu sau sa i descarce in cazul in care o doresc si intr-o versiune printabila;

Dupa ce conditiile de mai sus au fost indeplinite, utilizatorul este inscris in concurs, eligibil sa participe la tragerile la sorti. Tragerile la sorti se vor face pe data de 14 aprilie 2015 pentru desemnarea celor 3 castigatori.

In masura indeplinirii conditiilor sus-mentionate, participantii declarati castigatori vor castiga cate un cos de Paste ce va contine un pachet cadou Lavanda. Valoarea unui pachet este 99 lei (inclusiv TVA).