98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un congelator plin cu inghetata!

 admin  2016.06.14  Concursuri cu jurizare,Alimente  1813

concurs Inghetata Corso

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in perioada de 09 iunie 2016 ora 00:00:01 si va dura pana la 30 iunie 2016 ora 23:59:59.   

Pentru a putea participa in cadrul campaniei, un participant trebuie sa realizeze si sa incarce pe pagina de facebook Inghetata Corso un filmulet, folosind hashtag-ul #ConCorso in textul postarii, care sa includa si o inghetata Corso. Materialul video poate fi un video normal sau o executie speciala, de tipul: gif, slowmo, timelapse etc. Durata materialului trebuie sa fie de maxim 60 de secunde.

Premiile oferite in cadrul acestei campaniei sunt:   

  • Vitrina frigorifica Corso UDD200
  • Inghetata Corso – 9 baxuri de inghetata Corso (cornet si stick) diverse sortimente   

Castigatorul va fi desemnat prin jurizare. Jurizarea va fi realizata de membrii juriului prin note oferite sunt de la 1 la 5, pentru fiecare criteriu in parte, iar nota finala va fi compusa din suma notelor oferite in functie de cele 4 criterii de jurizare de mai jos. 

Criterii de jurizare:

  • Exprimarea convingatoare a ideilor personale in cadrul temei concursului
  • Claritatea exprimarii 
  • Originalitate si creativitate 
  • Integrarea inghetatei Corso in materialul video, conform provocarii

In termen de maxim 3 zile lucratoare de la momentul desemnarii castigului, castigatorul va fi contactat pe adresa de facebook cu care s-a inscris pentru a fi informat in legatura cu premiul castigat si procedura de validare.

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil aici.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Inghetata Corso castiga premii vitrina frigorifica Corso castiag inghetataNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.