108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un citybreak la Roma, Paris, Praga sau Viena!

 admin  2014.09.02  Vacante,Trageri la sorti  1505

concurs Radio 21

Ai restanță la vacanță! Câștigă un citybreak la Roma, Paris, Praga sau Viena!

Înscrie-te la primul concurs al toamnei 21 - “AI RESTANȚĂ LA VACANȚĂ” până pe 26 septembrie 2014!

Ascultă Cusurgiii de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00, și pleci într-un citybreak cu cine ți-e drag.

Tot ce trebuie să faci e să prinzi întrebarea specială pe care o vor adresa Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu în fiecare dimineață. Apoi trimite imediat un sms la 1721 cu textul CUSURGIII 21 urmat de un răspuns cât mai original și cool.

Cei 3 matinali de la Radio 21 vor alege și vor premia zilnic, de luni până joi, câte un participant, cu 100 de euro, iar vinerea se va extrage câștigătorul unui citybreak!


PARTICIPA LA CONCURS

castiga citybreak concursuri cu premii restanta la vacanta concurs Radio 21Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.