77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
27
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un city break pentru doua persoane la Paris!

 admin  2015.02.08  Vacante,Concursuri cu votare  1423

concurs Kiss FM

Campania „Filmul povestii tale de dragoste” se va desfasura incepand cu data de 7 februarie 2015 si pana la data de 14 februarie 2015, inclusiv.

Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa acceseze site-ul kissfm.ro, sa intre pe pagina de concurs, sa completeze formularul de inscriere la promotie, introducand datele proprii de contact. Participantul la promotie va trebui, apoi, sa selecteze un fragment muzical preferat si sa upoadeze maximum 10 fotografii, din albumul propriu de pe pagina personala de Facebook sau din arhiva calculatorului propriu. Dupa finalizarea acestor doua etape, in mod automat, va fi generat un fisier care va contine fragmentul muzical selectat si pozele uploadate. 

In perioada 7 februarie – 14 februarie 2015 (ora 24:00), toate fisierele uploadate prin intermediul aplicatiei sunt supuse votului vizitatorilor site-ului kissfm.ro. In data de 15 februarie 2015, pe site-ul kissfm.ro va fi afisat fiserul care a intrunit numarul maxim de voturi din partea vizitatorilor site-ului. In cazul in care exista mai multi participanti care au obtinut acelasi punctaj, alegerea castigatorilor se va realiza prin tragere la sorti (din randul celor care au obtinut acelasi punctaj), cu ajutorul unui soft specializat random.org.

Fiecare dintre vizitatorii site-ului kissfm.ro va putea vota un numar nelimitat de fisiere, dar doar o singura data pe zi, in intervalul 7 februarie - 14 februarie 2015.

Castigatorul campaniei va fi anuntat pe postul de radio Kiss FM, in data de 16 februarie 2015, pe parcursul intregului program din ziua respectiva. De asemenea, castigatorul campaniei va fi evidentiat pe site-ul kissfm.ro, delimitandu-se clar de ceilalti participanti la campanie.

Premiul consta intr-un city break pentru doua persoane la Paris. Pachetul contine bilet de avion dus-intors; 2 nopti cazare la hotel 3* si mic dejun inclus.


PARTICIPA LA CONCURS

povestea ta concurs Kiss FM city break la Paris concursuri online concurs Valentine's Day Valentine's Day 2015