Acest concurs a expirat în data de 2015-08-08. Vezi concursurile active aici.
Sunt multi pretendenti nobili la titlu. Insa numai unul poate fi ... King of Burgers!

Promotia "K ing of Burgers"se desfasoara in perioada 10.07.2015 – 07.08.2015, inclusiv.  Promotia are loc pe teritoriul Romaniei, in orasul Bucuresti.

Pentru a participa la promotie, fiecare participant trebuie sa voteze unul din burgerii propusi in perioada 10.07.2015-07.08.2015. In acest fel, ea sau el vor avea dreptul de a participala tragerea la sorti pentru castigarea premiilor zilnice si a premiului cel mare acordat la sfarsitul campaniei. Fiecare participant poate sa voteze o singura data pe zi. Votul si participarea la tragerea la sorti nu implica o achizitie.
 
Premiile:

  • Premiile oferite prin tragere la sorti constau intr-un burger pe zi pe toata perioada campaniei;
  • Premiul cel mare, oferit prin tragere la sorti la sfarsitul campaniei, King of Burgers, este o minivacanta de 2 nopti (city break) la Londra, in perioda septembrie – octombrie 2015. Premiul contine 2 biletede avion Bucuresti – Londra, cazare pentru 2 persoane (o camera dubla) intr-un hotel din Londra si o masa la unul dintre restaurantele lui Jamie Oliver din Londra. Premiul nu include transportul de la aeroport la hotel sau alte cheltuieli.

Organizatorul va anunta, infiecare zi pentru premiile zilnice, castigatorii prin email, la adresa introdusa in momentul votarii. Pentru a intra in posesia premiilor,castigatorii trebuie sa raspunda la emailul prin care au fost anuntati ca aucastigat, si sa comunice un numar de telefon la care pot fi contactati, sau sa transmita un mesaj privat pe pagina de Facebook – Oliviera.