77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un city break de 2 persoane, in care poti vizita Muzeul ciocolatei din Paris, Muzeul ceaiului din Londra sau Muzeul inghetatei din Roma!

 admin  2016.03.11  Vacante,Trageri la sorti  4430

concurs Sensodyne

Campania "Gusturi interzise" va începe în data de 01 martie 2016 și se va încheia în data de 31 mai 2016 ora 23:59:59, ora Romaniei .

Produsele participante la campanie sunt produsele Sensodyne Repair and Protect, comercializate pe teritoriul României. Fiecare produs participant la această campanie conține un cod unic format din 7 caractere alfanumerice.

În perioada campaniei, persoanele care doresc să participe la campanie, pot trimite coduri în scopul participării prin două modalități:

  • Prin SMS – codul unic (fără niciun spațiu sau semn suplimentar între caractere) trebuie trimis la numărul 1767 (număr cu tarif normal valabil în rețelele Vodafone, Orange, Telekom Mobil);
  • Prin intermediul paginii de Facebook Sensodyne Romania - pentru a accesa și a participa la această campanie prin intermediul paginii de Facebook Sensodyne Romania, consumatorii trebuie să completeze cele 5 câmpuri cu numele, prenumele, numărul de telefon mobil, adresa de e-mail și codul de pe produsul participant;

Premiile oferite pentru această campanie sunt:

  • 1 x Excursie la Paris
  • 1 x Excursia la Londra
  • 1 x Excursie la Roma

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câștigătorilor se va efectua în termen de 10 zile de la data încheierii perioadei de înscriere.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Sensodyne castiga premii excursie la Paris excursia la Londra excursie la Roma Muzeul ceaiului Muzeul inghetatei Muzeul ciocolatei