108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un ceas Timex!

 admin  2018.06.11  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  376

concurs WatchShop

Deschide newsletter-ul intre 07 - 25 iunie si poti castiga un ceas Timex!

La promotia "Deschide newsletterul si castiga un ceas TImex!" poate participa orice persoana fizica sau juridica din Romania. La aceasta extragere participa persoanele care deschid newsletter-ul Watchshop.ro in intervalul 07 - 25 iunie 2018.

Premiul promotiei il reprezinta un ceas Timex.

Premiul promotiei "Deschide newsletterul si castiga un ceas Accurist!" se va acorda prin extragerea efectuata in perioada 26 - 29 iunie 2018. Premiul va fi acordat in termen de 5 zile de la efectuarea extragerii.

Tragerea la sorti se va face prin intermediul unui program pe calculator si va fi inregistrata.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs WatchShop castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.