101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un ceas Accurist 7020 Cronograf!

 admin  2015.04.10  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  2007

concurs WatchShop

Perioada in care se va desfasura concursul "Deschide Newsletterul WatchShop.ro si castiga un ceas Accurist!” este 09.04.2015 - 31.05.2015

La promotia "Deschide Newsletterul WatchShop.ro si castiga un ceas Accurist!” poate participa orice persoana fizica sau juridica din Romania.  La aceasta extragere participa cei care sunt abonati la Newsletterul WatchShop.ro si care deschid cel putin 3 Newslettere Watchshop.ro diferite.  

Premiul promotiei il constituie un ceas Accurist 7020 Cronograf.

Premiul promotiei se va acorda prin extragerea efectuata intre 2 si 5 iunie 2015. Premiul i se va preda castigatorului in termen de maxim 5 zile de la extragere. Castigatorul va fi anuntat prin mail si Facebook.


PARTICIPA LA CONCURS

ceas Accurist concurs Watchshop castiga ceas concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.