98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un cadou la alegere in limita a 300 de lei!

 admin  2015.10.07  Diverse,Trageri la sorti,Cel mai bun scor  1277

concurs Cadoul Mov

Ce trebuie să faci ca să câștigi?

  1. Urmărește plimbările făcute de Cadoul Mov și identifică locația în care a fost fotografiat.
  2. Lasă un comentariu cu locația identificată.

Cel care identifică cele mai multe locații până la sfârșitul acestei luni va primi un cadou la alegere în limita a 300 de RON.

În caz de egalitate tragem la sorți! Concursul se încheie pe 31 octombrie iar câștigătorul va fi anunțat în maxim 48 de ore de la încheierea concursului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online Cadoul Mov concurs Cadoul Mov #whereami castiga premii Cadoul Mov la plimbareNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.