101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un buchet de flori de la FlorideLux!

 admin  2015.12.18  Diverse,Trageri la sorti  1371

concurs Europa FM

Buchete de mireasa – poate cea mai importanta alegere pentru o femeie in prag de nunta, alaturi de rochie, este buchetul de mireasa. Buchetul de mireasa face parte din identitatea ei, din toata imaginea pe care o va proiecta asupra invitatilor sai, asupra noului ei mire, precum cea mai frumoasa mireasa pe care au vazut-o vreodata! Buchetul de mireasa trebuie sa arate foarte bine in poze, sa completeze perfect si sa nu acapareze intreaga imagine.

Floristii FlorideLux sunt extrem de pasionati de nunti si onoreaza comenzi de aranjamente de nunta, lumanari de nunta, aranjamente de masina, aranjamente de prezidiu, buchete de mireasa, buchete de nasa, cocarde sau corsaje de peste 12 ani de zile. De la nunti mici pana la nunti extrem de complexe, floristii FlorideLux s-au implicat total in fiecare eveniment si am colaborat extrem de bine cu toate cuplurile. Poti intra online pe floridelux.ro sau in magazinele FlorideLux din Bucuresti, Brasov si Cluj pentru a discuta despre cele mai frumoase buchete de mireasa si aranjamente de nunta!

Completeaza formularul de concurs si si alege cui vrei sa oferi un buchet de flori de lux, in valoare de 200 de lei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM castiga premii buchete de mireasa Flori de LuxNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.