Acest concurs a expirat în data de 2014-12-20. Vezi concursurile active aici.
Momente de Craciun.

Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 5.12.2014, ora 09:00 - 19.12.2014, ora 14:59, ora Romaniei, online pe pagina Facebook Doncafe, intr-o aplicatie dedicata.

In cadrul Promotiei pot fi acordate urmatoarele premii:

  • 12 premii oferite zilnic, prin momente norocoase ce constau in vouchere pentru decoratiuni pe site-ul Elefant;
  • 15 premii oferite zilnic prin momente norocoase ce constau intr-un pachet cu cate 2 produse Doncafe – Doncafe Selected Ciocolata si Doncafe Selected Scortisoara 14 pachete cu produse Doncafe cu noile arome de iarna;
  • Un premiu oferit prin tragere la sorti, la care vor participa toate inscrierile din perioada 4 – 15 decembrie 2014 ce consta intr-un brad de Craciun (brad de aproximativ 1,75 -2 m) impreuna cu un voucher de decoratiuni ce va putea fi folosit pe site-ul Elefant.

Ce trebuie sa faca Participantul:

  • sa intre pe pagina de Facebook Doncafe si sa acceseze aplicatia concurs “Momente de Craciun”.
  • sa permita aplicatiei sa preia datele si informatiile postate in profilul sau de Facebook (datele si informatiile solicitate vor fi specificate intr-un ecran de permisiuni, vor fi preluate urmatoarele date: nume, prenume, poza profil, lista prieteni, adresa email de pe facebook);
  • sa acceseze calendarul pregatirilor de Craciun afisat in aplicatie;
  • sa aleaga unul dintre momentele predefinite din aplicatie sau sa inscrie propriul moment daruit pregatirilor de Craciun introducand text cu limita a 60 de caractere si sa incarce o poza de maxim 50 MB care sa ilustreze un moment dedicat pregatirilor de Craciun.
  • sa accese butonul „Adauga” pentru a adauga momentul daruit in calendar si sa se poata inscrie in concurs;
  • sa completeze formularul afisat cu urmatoarele campuri: nume, prenume, adresa de email, telefon si sa bifeze luarea la cunostinta a prevederilor Regulamentului pentru finalizarea inscrierii.

Aplicatia va permite participantilor sa publice (share) pe pagina de Facebook momentele daruite de Craciun si va oferi posibilitatea participantilor sa isi invite prietenii sa participe la promotie.

Premiile zilnice se vor oferi prin momente norocoase. Pentru fiecare premiu zilnic se va desemna inaintea inceperii Campaniei Promotionale in mod aleator cate un moment castigator (definite sub forma: ora, minut, secunda). Va fi desemnat castigator Participantul care introduce in promotie un cod valid dupa un moment castigator. 

Castigatorul premiului oferit prin tragere la sorti, constand intr-un brad de Craciun (brad de aproximativ 1,75 - 2 m) impreuna cu un voucher de decoratiuni ce va putea fi folosit pe site-ul  Elefant va fi desemnat prin tragere la sorti electronica ce va avea loc in data de 17 decembrie 2014 in prezenta unui notar public. Vor intra in tragere la sorti toate inscrierile valide din perioada 05.12 -16.12.2014.