Concursuri cu votare • Concursuri cu jurizare • Electrocasnice

Concurs: Castiga un blender performant Oster Classic Chrome!

Adăugat de concursoman în data de 2015.03.02 • 2186 vizualizări

concurs Oster

Super Blender pentru super Smoothie.

Concursul „superBlender pentru superSmoothie” va fi organizat si se va desfasura in perioada 25.02.2015 – 17.03.2015Concursul se desfasoara intr-o singura etapa.

Participantul trebuie sa incarce in aplicatie o imagine cu un smoothie pregatit de el cu ingredientele preferate.

Fiecare imagine este supusa votului public ce reprezinta 50% din scorul final.

Imaginile inscrise in concurs trebuie sa fie facute de participanti, sa aiba drepturi de utilizare pe acele imagini, altfel acestea sunt descalificate. De asemenea imaginile care contin elemente vulgare, instigari la violenta, rasism si ura vor fi descalificate.

Votul public reprezinta 50% din punctajul final, reprezentantii Oster si Jamila Cuisine oferind a doua jumatate din scor.

Pentru premiu, topul reprezentantilor Oster si Jamila Cuisine si topul publicului vor fi agreate in felul urmator: primele 10 imagini din fiecare top vor primi un punctaj de la 1 la 10 (10 fiind nota oferita primului loc si 1 fiind nota locului al zecelea). Punctajul final va fi obtinut prin adunarea celor doua punctaje. In caz de egalitate, este desemnata castigatoare imaginea care are mai multe puncte de la reprezentantii Oster si Jamila Cuisine. In cazul in care doua sau mai multe imagini au acelasi punctaj, organizatorul isi rezerva dreptul sa aleaga castigatorul premiului.

Marele premiu consta intr-un blender performant Oster Classic Chrome, in valoare totala de 499 lei.

Desemnarea marelui castigator se va realiza pe data de 20.03.2015.

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS