98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un blender performant Oster Classic Chrome!

 admin  2015.03.02  Concursuri cu votare,Concursuri cu jurizare,Electrocasnice  2113

concurs Oster

Concursul „superBlender pentru superSmoothie” va fi organizat si se va desfasura in perioada 25.02.2015 – 17.03.2015Concursul se desfasoara intr-o singura etapa.

Participantul trebuie sa incarce in aplicatie o imagine cu un smoothie pregatit de el cu ingredientele preferate.

Fiecare imagine este supusa votului public ce reprezinta 50% din scorul final.

Imaginile inscrise in concurs trebuie sa fie facute de participanti, sa aiba drepturi de utilizare pe acele imagini, altfel acestea sunt descalificate. De asemenea imaginile care contin elemente vulgare, instigari la violenta, rasism si ura vor fi descalificate.

Votul public reprezinta 50% din punctajul final, reprezentantii Oster si Jamila Cuisine oferind a doua jumatate din scor.

Pentru premiu, topul reprezentantilor Oster si Jamila Cuisine si topul publicului vor fi agreate in felul urmator: primele 10 imagini din fiecare top vor primi un punctaj de la 1 la 10 (10 fiind nota oferita primului loc si 1 fiind nota locului al zecelea). Punctajul final va fi obtinut prin adunarea celor doua punctaje. In caz de egalitate, este desemnata castigatoare imaginea care are mai multe puncte de la reprezentantii Oster si Jamila Cuisine. In cazul in care doua sau mai multe imagini au acelasi punctaj, organizatorul isi rezerva dreptul sa aleaga castigatorul premiului.

Marele premiu consta intr-un blender performant Oster Classic Chrome, in valoare totala de 499 lei.

Desemnarea marelui castigator se va realiza pe data de 20.03.2015.


PARTICIPA LA CONCURS

blender performant concursuri online Oster Classic Chrome smoothie Jamila CuisineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.