77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
20
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un bax de Magiun de prune Topoloveni!

 admin  2015.05.12  Diverse,Trageri la sorti,Alimente  1304

concurs Topoloveni

Pentru zile bune începute sănătos, Club VIP Europa FM îţi oferă şansa de a câştiga simplu, prin tragere la sorţi, un bax de Magiun de prune Toploveni (4 borcane de 350 de grame fiecare).

Magiunul de prune Topoloveni este o pastă de prune ușor tartinabilă, care poate fi consumată fie ca atare (pe biscuiți, pâine prajită, pâine cu unt sau în combinație cu iaurt, fulgi de cereale, înghețată etc.), fie ca desert în produse de patiserie (cornulețe, gogoși, clătite etc.).

Magiunul de prune Topoloveni este certificat de către Institutul de Cercetări Alimentare drept aliment funcțional, care consumat în mod curent contribuie la menținerea stării optime de sănătate, prin aportul de macroelemente, microelemente, macronutrienți, micronutrienți (fitonutrienți, în special antioxidanți, vitamine, fibre alimetare). Poate fi consumat de la vârsta de 6 luni – când începe diversificarea alimentaţiei; este permis și persoanelor bolnave de diabet (cu recomandarea medicului curant) – grație indicelui glicemic scăzut.


PARTICIPA LA CONCURS

Magiun de prune Topoloveni Club VIP Europa FM concurs Topoloveni concursuri online