98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un autoturism Peugeot 208, o vacanta in Dubai, chiria pe un an, un smartphone iPhone 7, un MacBook Air sau un Scooter!

 detty  2016.10.11  Bani,Diverse,Masini,Telefoane,Trageri la sorti  3172

concurs Kiss FM

Campania de promovare "Castigi ce vrei cu Sergiu si Andrei si ceilalti Dj" va incepe in data de 10.10.2016 si se va desfasura pana la data de 02.12.2016, pe posturile de radio “KISS FM”.

Inscrierea pentru premiile zilnice se va face prin trimiterea unui mesaj tip SMS la numarul 0722.206.020 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom).

Pentru a participa la concursul campaniei si pentru a intra in cursa pentru castigarea unuia dintre premiile speciale puse in joc, ascultatorii postului de radio “KISS FM” se pot inscrie, o singura data pentru fiecare premiu special listat pe pagina de concurs, pe site-ul www.kissfm.ro, completand campurile formularului de inscriere si apasand butonul “Inregistreaza”. Datele furnizate de participanti trebuie sa fie corecte, complete si reale.

Premiile acordate in concursul campaniei constau exclusiv in bani si bunuri mobile, asa cum vor fi anuntate acestea de DJii Kiss FM (pe scurt, „Djii”/” DJii Kiss Fm”), la fiecare editie a concursului.

In fiecare zi din saptamana, de luni pana vineri, in intervalul orar 06:00-22:00, de 5 ori pe zi, realizatorii emisiunii vor lansa concursul "Castigi ce vrei cu Sergiu si Andrei si ceilalti Dj". Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa raspunda, cat mai creativ cu putinta, la subiectul ce va fi ales ca tema a emisiunii de catre realizatori. Raspunsul va fi trimis printr-un mesaj de tip SMS la numarul de telefon 0722.206.020 (tarif normal). Realizatorii emisiunii vor citi, la libera lor alegere, in direct pe postul de radio Kiss FM, o parte din mesajele receptionate de la ascultatori.

In fiecare editie de concurs, dintre toate SMS-urile primite, va fi ales de catre realizatori, ca fiind cel mai original, si comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Participantul care a compus mesajul castigator citit pe post de catre realizatorii emisiunii va fi apelat si va intra in legatura directa pe Kiss FM, pentru a fi declarat castigatorul editiei.

Pentru a fi validat, ascultatorul care a trimis mesajul cel mai original trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM. 

Un participant poate trimite un numar nelimitat de SMS-uri la fiecare editie a concursului.

Un participant se poate inscrie la toate editiile campaniei, insa poate castiga un singur premiu, o singura data pe perioada desfasurarii campaniei. 

Pe parcursul derularii campaniei, se vor acorda o serie de premii speciale:

  • Chiria pe un an - 2.500 Euro
  • iPhone 7”
  • Bilete de avion de la Blue Air – trei destinatii la alegere, pentru doua persoane, din portofoliul Blue Air
  • Vacanta exotica in Dubai
  • MacBook Air
  • Scooter

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti, cu ajutorul unui soft de extragere random, din totalul participantilor la campanie care s-au inscris in cursa pentru castigarea unuia dintre premiile speciale puse in joc pe site-ul www.kissfm.ro. 

Marele premiu se va acorda la finalul campaniei, in data de 2 decembrie 2016, in intervalul 06:00 - 22:00, din totalitatea inscrisilor in campanie, atat prin SMS cat si online. Premiul va fi acordat prin tragere la sorti, din totalitatea inscrisilor la campanie, cu ajutorul unui soft de extragere random.

Marele premiu al campaniei consta intr-un automobil Peugeot 208.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Kiss FM castiga premii promotie Kiss FM castiga masina castiga autoturism castiga ce vreiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.