Acest concurs a expirat în data de 2014-12-11. Vezi concursurile active aici.
Tombola Auto Moldova

Tombola Auto Moldova este organizata la showroom-ul organizatorului, din Piatra Neamt, Bulevardul General Nicolae Dascalescu, nr. 492B, judetul Neamt, incepand cu data de 21 noiembrie 2014 si pana la data de 10 decembrie 2014 inclusiv.

Taloanele de participare se pot obtine astfel:

  • din presa scrisa: Monitorul, Realitatea si Ceahlaul
  • de pe site-ul Auto Moldova
  • flyere pretiparite tipografic distribuite in Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt, Bicaz, Pascani, Buhusi, Falticeni, precum si in comunele judetului Neamt

Procedura pentru obtinerea taloanelor de pe site-ul Auto Moldova este urmatoarea: talonul poate fi descarcat de pe landingpage-ul campaniei prin accesarea butonului "descarc formular".

Taloanele se completeaza de catre participant cu nume, prenume, e-mail, telefon, CNP, daca este sau nu posesor autoturism si se introduc in urna special amenajata din showroom-ul organizatorului, care va fi identificata cu insemnele tombolei.

Premiile tombolei Auto Moldova:

  • Premiul I: un autoturism marca Dacia, tip Logan
  • Premiul II: trei vouchere cadou, in valoare de cate 2.000 lei fiecare
  • Premiul III: zece pachete de iarna, fiecare pachet consta in 1 litru de lichid de spalare parbriz, 1 solutie de degivrare, o perie si o racleta

In data de 11 decembrie 2014, la ora 13:00, toate taloanele vor di scoase din urna si se va proceda la extragerea castigatorilor. Extragerea va fi inregistrata video de catre un post local de televiziune si se va efectua in prezenta reprezentantilor presei scrise din Piatra Neamt.