107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
19
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un aspirator pentru geamuri Karcher WV 2 Plus!

 admin  20.04.2016  Diverse,Trageri la sorti  1584

concurs Eva.ro

Pentru ca te afli intr-o continua lupta cu timpul si pentru ca esti suprasolicitata din tot mai multe directii, este usor de inteles cum, ori de cate ori se apropie momentul curateniei, spalatul si lustruitul geamurilor se transforma intr-o adevarata povara pentru tine si familia ta.

Si pentru ca o munca atat de migaloasa iti mananca foarte mult timp, dar si nervi, ideal este sa te bazezi pe cele mai inovatoare ajutoare in materie de curatitoare de geamuri, pe care le regasesti in magazinul online Tehnic Bazar.

Fie ca doresti sa dai luciu unei onglinzi, sa stergi faianta sau geamurile de la cabina de dus, aspiratorul Karcher WV2 ofera o curatare impecabila, lasand intotdeauna geamurile uscate si curate. Iar vestea si mai buna este ca acest aspirator a fost gandit sa se adapteze atat pentru curatenia din mediul casnic, cat si cel profesional.

Dotat cu un sistem inovator si acumulator interschimbabil, curatitorul de geamuri Karcher WV 2 aspira electronic apa, nelasand urme deranjante pe suprafetele lucioase si asigura o golire simpla si rapida a rezervorului, fara a intra in contact cu apa murdara.

Participa la concurs in perioada 20 - 27 aprilie 2016, raspunde corect la intrebarea "Carui tip de curatenie este destinat aspiratorul Karcher WV 2 Plus?" si poti castiga aspiratorul de geamuri oferit cadou de magazinul online Tehnic Bazar!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Eva.ro castiga premii aspirator pentru geamuri Karcher Karcher WV 2 Plus


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail