105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
67
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un aparat foto Polaroid Socialmatic sau un set de produse Nivea Love Kit!

 admin  2015.02.15  Beauty,Electronice,Trageri la sorti,Concursuri cu jurizare  1751

concurs Nivea

Concursul „Dictionarul iubirii” va incepe pe data de 14.02.2015, ora 10:00 si va dura pana la 23.02.2015, ora 23:59.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii: 

 • Participantul  trebuie sa aiba drept de participare;
 • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Concursului;
 • Sa aiba un cont pe platforma Facebook;
 • Sa acceseze pagina de Facebook Nivea Romania;
 • In fiecare zi a Concursului, Organizatorul va posta pe pagina o imagine care reprezinta un anumit mod in care doi indragostiti isi pot atinge mainile. Participantii vor trebui sa raspunda printr-un comentariu la postarea unei zile, ce transmite tipul de atingere redat in vizual. Toti participantii care au raspuns printr-un comentariu la postarea unei zile, participa la tragerea la sorti in cadrul careia pot castiga un premiu ce consta intr-un set de produse Nivea Love kit.
 • Deasemenea, dupa incheierea Concursului, un juriu format din reprezentanti ai societatilor FCB Bucharest, Republika Interactive si Beiersdorf, vor juriza comentariile participantilor si vor decide care sunt 10 cele mai frumoase definitii ale gesturilor de atingere si vom crea Dictionarul Iubirii, care va fi publicat ulterior pe pagina de Facebook Nivea Romania. Cei 10 finalisti desemnati de catre comisie, vor participa al tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului premiului ce consta intr-un aparat foto Polaroid Socialmatic.
 • Un participant poate raspunde prin comentariu la toate postarile din cadrul Concursului, insa doar 1 data la o postare; acesta va avea un numar de sanse la tragerea la sorti pentru premiile constand in produse Nivea Love kit/jurizare, egal cu numarul participarilor. In cazul in care un participant raspunde la aceeasi postare prin mai multe comentarii, se va lua in considerare doar primul sau comentariu.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti filmata, care se va realiza prin intermediul platformei disponibila pe site-ul random.org.

In cadrul acestui concurs se vor acorda prin tragere la sorti, 11 premii, astfel:

 • 10 premii mici, fiecare constand intr-un kit Nivea Love, premiu ce contine urmatoarele produse:
  • 1 Crema NIVEA Creme 150 ml
  • 1 Gel de dus NIVEA Creme Care 250 ml
  • 1 Crema pentru maini NIVEA Smooth Nourishing
  • 1 Sampon NIVEA Diamond Gloss
  • 1 Ulei de corp NIVEA Smooth Sensation
  • 1 Crema pentru fata BB Cream
  • 1 Balsam dupa ras NIVEA MEN Original
  • 1 Gel de ras NIVEA MEN Original
 • 1 premiu ce consta intr-un aparat foto Polaroid Socialmatic

Premiile constand in seturi de produse Nivea Love kit, se vor acorda prin tragere la sorti ce va avea loc in data de 26.02.2015.

Premiul constand intr-un aparat foto Polaroid Socialmatic, se va acorda prin tragere la sorti ce va avea loc in data de 27.02.2015.

Tragerea la sorti pentru desemnarea celor 10 castigatori ai premiilor Nivea Love kit se va realiza dintre toti participantii valizi care s-au inscris in Concurs, in perioada 14.02.2015, ora 10:00 – 23.02.2015, ora 23:59. Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului premiului ce consta intr-un aparat foto Polaroid Socialmatic se va realiza dintre cei 10 finalisti selectati de catre comisia de jurizare.


PARTICIPA LA CONCURS

Nivea Love kit Dictionarul Iubirii concurs Nivea concursuri online aparat foto Polaroid SocialmaticNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.