Acest concurs a expirat în data de 2015-08-28. Vezi concursurile active aici.
Vederi din Vama Veche.

Concursul "Vederi din Vama" va fi organizat si se va desfasura in perioada 21.08.2015, ora 18:00 - 27.08.2015, ora 18:00.

Pentru a se inscrie in concurs participantul trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul nikonisti.ro si apoi sa incarce in galeria concursului pana la 5 fotografii cu tema Vederi din Vama. Un participant poate inscrie pana la 5 fotografii in concurs, realizate in Vama Veche. La inscriere, participantul va fi abonat automat la newsletter nikonisti.

La concurs poate participa orice utilizator al unui aparat foto. Vor fi descalificate fotografiile realizate cu telefoane, tablete sau aparate de filmat. Fotografiile trebuie sa contina si EXIF-ul acestora pentru a putea intra in concurs. Fotografiile pot fi realizate doar in Vama Veche.

Premiul este un aparat foto Nikon Coolpix P900.

Premiul, un aparat foto Nikon Coolpix P900, va fi acordat prin jurizare de catre redactia Nikonisti.ro, care va alege fotografia castigatoare din lista primelor 20 de fotografii votate de public. Votul publicului va fi exprimat online pe site-ul nikonisti.ro de catre membrii comunitatii. In cazul in care pe pozitia 20 vor fi doua sau mai multe fotografii cu acelasi numar de voturi, ele vor intra in lista de selectie.