Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-02-23. Vezi concursurile active aici.
Redu risipa si gateste responsabil.

Concursul va fi organizat si se va desfasura in perioada 02.02.2016 – 22.02.2016.

Concursul se desfasoara intr-o singura etapa.  Participantul trebuie sa incarce in aplicatie o imagine cu un preparat pregatit de el cu alimentele ramase in  frigider.  Fiecare imagine este supusa votului public ce reprezinta 50% din scorul final.

Imaginile inscrise in concurs trebuie sa fie facute de participanti, sa aiba drepturi de utilizare pe acele imagini, altfel acestea sunt descalificate. De asemenea imaginile care contin elemente vulgare, instigari la violenta, rasism si ura vor fi descalificate.

Marele premiu consta intr-un aparat de vidare FoodSaver FFS001X (1 aparat), in valoare totala de 449.99 lei.

Votul public reprezinta 50% din punctajul final, reprezentantii FoodSaver si Bucataras.ro oferind a doua jumatate din scor.

Pentru premiu, topul reprezentantilor FoodSaver si Bucataras.ro si topul publicului vor fi agreate in felul urmator: primele 10 imagini din fiecare top vor primi un punctaj de la 1 la 10 (10 fiind nota oferita primului loc si 1 fiind nota locului al zecelea). Punctajul final va fi obtinut prin adunarea celor doua punctaje. In caz de egalitate, este desemnata castigatoare imaginea care are mai multe puncte de la reprezentantii FoodSaver si Bucataras.ro. In cazul in care doua sau mai multe imagini au acelasi punctaj, organizatorul isi rezerva dreptul sa aleaga castigatorul premiului. 

Desemnarea marelui castigator se va realiza pe data de 26.02.2016.