Acest concurs a expirat în data de 2014-10-01. Vezi concursurile active aici.
Vodafone #First public vote giveaway

Promoţia Vodafone #First public vote giveaway va începe la ora 20:00 la 8 septembrie 2014 şi se va încheia la ora 19:59 la 30 septembrie 2014. Intrările transmise în afara Perioadei Extragerii nu vor fi acceptate. 

Participarea la Extragere este deschisă persoanelor care, la momentul participării, au cel puţin vârsta de 18 ani şi locuiesc în una dintre următoarele ţări: Egipt, Germania, Ungaria, Italia, Olanda, Qatar, România, Africa de Sud, Spania şi Regatul Unit.

Participarea la Extragere se poate face numai prin intermediul site-ului Vodafone #Firsts sau prin aplicaţia de pe pagina de Facebook Vodafone #Firsts. Participantul trebuie să fi votat, iniţial, prin intermediul Site-ului sau al Aplicaţiei Facebook pentru un câştigător în cadrul concursului Vodafone #Firsts derulat de Organizator.

Participarea la Extragere este gratuită şi nu este condiţionată de nicio achiziţie. Cu toate acestea, este necesar accesul la internet. După exprimarea unui vot pentru un câştigător în cadrul Concursului, în conformitate cu regulile Concursului, veţi avea dreptul să vă înregistraţi printr-un pop-up, fie pe Site sau prin Aplicaţia Facebook (în funcţie de canalul utilizat pentru a vota). Pentru a finaliza înregistrarea, va trebui să daţi click pentru a accepta prezentul Regulament; şi să prezentaţi o adresă de email validă. Ulterior, veţi fi înregistrat o  singură dată în Extragere.

Premiul constă într-un singur aparat de fotografiat GoPro Hero3+ Black Edition. Premiul nu poate fi acordat în numerar, ca alternativă, în totalitate sau parţial. Organizatorul va contacta Câştigătorul până la ora 17:00 în data de 7 octombrie 2014 prin e-mail trimis la adresa de e-mail indicată cu ocazia înregistrării, invitând Câştigătorul să solicite Premiul şi să menţioneze numele acestuia, ţara de reşedinţă şi adresa de livrare fizică în scopul obţinerii Premiului.