Acest concurs a expirat în data de 2015-10-19. Vezi concursurile active aici.
Participa si castiga un ansamblu complet de Display + Touchscreen pentru iPhone-ul tau!

Participa si castiga un ansamblu complet de Display + Touchscreen pentru iPhone-ul tau!

Pentru a participa la concursul "Participa si castiga un ansamblu complet de Display + Touchscreen pentru iPhone-ul tau!" realizat pe pagina de Facebook evoMAG, trebuie sa dai share la aceasta postare pentru concurs si sa mentionezi acest hashtag #ServiciiGSMevoMAG.

Concursul se desfasoara in perioada 08 - 18 octombrie 2015. Pe toata aceasta perioada, participantul poate sa Share-uiasca de cate ori doreste postarea evoMAG participanta, dar nu mai putin de o singura data. In acest fel, participantul isi mareste sansele de castig.

Se vor extrage 3 castigatori din toti cei care sunt afisati la postarea evoMAG pentru concurs pe care au distribuit-o. Acestia vor fi verificati daca au mentionat si hashtag-ul #ServiciiGSMevoMAG atunci cand au distribuit postarea participanta la concurs. 

Premiile concursului sunt in numar de trei:

  1. Serviciu inlocuire asamblu complet display + touchscreen iPhone 4 sau iPhone 4S
  2. Serviciu inlocuire asamblu complet display + touchscreen iPhone 5 sau iPhone 5S
  3. Serviciu inlocuire asamblu complet display + touchscreen iPhone 6 

Castigatorul va putea alege serviciul pentru inlocuirea display-ului si a touchscreen-ului pentru modelele iPhone 4/iPhone 4s si iPhone 5/iPhone 5S. Pentru modelul iPhone 6, se va putea inlocui display-ul si touchscreen-ul doar pentru varianta de 4.7" (inchi)

Castigatorul nu poate primi contravaloarea in bani sau alte obiecte si nici nu poate solicita modificari ale caracteristicilor premiului.