98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un abonament pe 1 an la revista ta preferata, VIVA!

 detty  2016.09.07  Carti, Reviste,Trageri la sorti  823

concurs Revista Viva

Concursul "Fotografiaza-te in stilul vedetelor!" este valabil în perioada 02 – 16 septembrie 2016.

Mecanismul concursului

  1. Descoperă din editia de septembrie a revistei VIVA!, dar și din articolul de pe viva.ro ce tipuri de selfie-uri au trecut bariera telefonu­lui mobil, reușind să influențeze modul celebrităților de a poza pe covorul roșu.
  2. Pornind de la acest articol, fotografiază-te în stilul vedetelor propuse de noi și intră în concurs! Spune-ne care este stilul pe care l-ai adoptat, completează formularul cu toate datele cerute și poți câștiga.
  3. Toate comentariile care conțin fotografie + explicație intră în tragerea la sorți.

Concursul are ca premiu un abonament pe 1 an la revista ta preferată, VIVA!.

Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi la finalul perioadei de înscriere, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs.

Câştigătorii unui abonament pe 1 an la revista VIVA! vor fi anunţaţi pe pagina www.viva.ro, în acest articol de concurs, in data de 19 septembrie 2016.

Premiul se revendică în termen de 7 zile printr-un e-mail trimis la adresa contact@viva.ro, in care trebuie menționate numele, adresa, numărul de telefon.

În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 7 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Revista Viva castiga premii abonament revista revista vivaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.