Carti, Reviste • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un abonament pe 1 an la revista ta preferata, VIVA!

Adăugat de concursoman în data de 2016.09.07 • 872 vizualizări

concurs Revista Viva

Fotografiaza-te in stilul vedetelor!

Concursul "Fotografiaza-te in stilul vedetelor!" este valabil în perioada 02 – 16 septembrie 2016.

Mecanismul concursului

  1. Descoperă din editia de septembrie a revistei VIVA!, dar și din articolul de pe viva.ro ce tipuri de selfie-uri au trecut bariera telefonu­lui mobil, reușind să influențeze modul celebrităților de a poza pe covorul roșu.
  2. Pornind de la acest articol, fotografiază-te în stilul vedetelor propuse de noi și intră în concurs! Spune-ne care este stilul pe care l-ai adoptat, completează formularul cu toate datele cerute și poți câștiga.
  3. Toate comentariile care conțin fotografie + explicație intră în tragerea la sorți.

Concursul are ca premiu un abonament pe 1 an la revista ta preferată, VIVA!.

Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi la finalul perioadei de înscriere, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs.

Câştigătorii unui abonament pe 1 an la revista VIVA! vor fi anunţaţi pe pagina www.viva.ro, în acest articol de concurs, in data de 19 septembrie 2016.

Premiul se revendică în termen de 7 zile printr-un e-mail trimis la adresa [email protected], in care trebuie menționate numele, adresa, numărul de telefon.

În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 7 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS