Acest concurs a expirat în data de 2014-11-01. Vezi concursurile active aici.
Cu NextGen si Disney Junior poti castiga super premii!

Cu NextGen si Disney Junior poti castiga super premii!

Aboneaza-te la Televiziunea Digitala de la NextGen si din 27 septembrie poti urmari sezonul 2 al serialului “Sofia Intai” pe Disney Junior. Esti automat inscris in tombola “Toamna Incepe Cu Sofia Intai”, unde cu Disney Junior si NextGen poti castiga super premii:

  • 1 x Smart TV 3D LED Samsung, 121 cm
  • 15 x Goody Bag-uri cu produse Sofia Intai (ghiozdan, geanta pentru pranz, penar cu rechizite, farfurie melamina Sofia Intai)

La tombola “Toamna Incepe Cu Sofia Intai” pot participa atat abonatii NextGen, cat si clientii noi, care contracteaza Televiziunea Digitala de la NextGen Communications, in perioada 29.09.2014 - 31.10.2014.

Urmareste in premiera pe Disney Junior serialul “Sofia Intai” sezonul 2, din 27 septembrie. Primul episod este difuzat de la ora 10:00, unde Sofia descopera ca vrajitoarea care a sosit in vizita este de fapt o zana rea care vrea sa ii fure amuleta magica.

Intamplarile din serialul „Sofia Intai“ se petrec in lumea de poveste a Enchanciei si ne prezinta povestea printesei Sofia, o fetita curajoasa care invata cum sa se adapteze vietii regale dupa casatoria mamei sale cu regele, cand micuta devine printesa peste noapte.
Dezvoltat special pentru fetitele prescolare, Sofia pune accentul pe elementele clasice ale printeselor, aducand in acelasi timp trasaturi specifice noului personaj. Fiecare episod aduce diferite lectii de buna purtare bazate pe calitati precum curaj, bunatate, independenta, generozitate si sinceritate. Sofia Intai este un serial plin de fantezie, magie si muzica din care cei mici pot invata lectii valoroase.

Campania se desfasoara in perioada 29 septembrie - 31 Octombrie 2014