Acest concurs a expirat în data de 2014-06-27. Vezi concursurile active aici.
Castiga un Ipod waterproof si seturi BU In action

Campania promoțională „Fig click and win” este organizată și se desfășoară în perioada: 13.06.2014 – 26.06.2014 până la ora 23.59.59.

Campania este deschisă participării tuturor persoanelor fizice de sex feminin, cu vârsta de minimum 14 ani (împliniți până la data începerii Campaniei), cu domiciliul/resedința în România, care se înscriu în campanie în decursul derulării acesteia.

Participanții la prezenta Campanie trebuie să:

  1. Intre pe pagina de Facebook BU România și să acceseze aplicația specială de concurs denumită “Fig click and Win”.
  2. Dacă utilizatorul nu este fan al paginii de Facebook Bu Romania în scopul participării acesta trebuie să devină fan al paginii, prin apăsarea butonului “Like” (“Îmi place”).
  3. Participanții trebuie să dea click pe fiecare smochină cu scopul de a le îndepărta în timpul alocat.
  4. Aceștia vor fi automat înscriși în tragerea la sorți pentru a câștiga marele premiu: un Ipod waterproof 2GB (căști incluse) sau unul dintre cele 25 premii medii constând într-un set B.U. In Action (Shower Gel + Deodorant) însoțite de ogentuță de cosmetice B.U. In Action sau unul dintre cele 25 premii mici constând într-un set B.U. In Action (Shower Gel + Deodorant).
  5. Fiecare Participant se poate înscrie o singură dată la concurs, indiferent de câte ori joacă.
  6. Nu trebuie să cumpărați un produs sau să plătiți pentru adeveni Participant, atâta timp cât aveți acces la pagină prin intermediul unui cont valabil de Facebook și sunteți domiciliat în România.

Premiile oferite în cadrul prezentei Campanii promoționale sunt:

  • 1 Ipod waterproof 2 GB însoțit de căști
  • 25 de seturi B.U. In action (shower gel + deodorant) însoțite de câte 1 gentuță de cosmetice B.U. In action
  • 25 seturi B.U. In action (shower gel + deodorant)

Fiecare set BU conține un gel de duș BU In Action Fig&Yogurt 250 ml și un deodorant BU In Action Sensitive 150 ml.

Tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorilor campaniei va avea loc în data de 30.06.2014 în prezența unui reprezentant al Organizatoruluiși a unui Avocat. La tragerea la sorți participă toate înregistrările valide din perioada concursului și se vor extrage: câștigătorul pentru Ipod Waterproof 2 GB cu 5 rezerve, cei 25 de câștigători ai seturilor BU In Action cu gentuțele de cosmetice cu 5 rezerve și cei 25 de câștigători ai seturilor BU In Action cu 5 rezerve