Acest concurs a expirat în data de 2015-01-16. Vezi concursurile active aici.
Top Tech 2014

O, ho, ho dragii Monstrului! Iarna isi intra incet in drepturi, cadourile au aparut deja in ghetute iar copiii cuminti se pregatesc sa il astepte pe Mos Craciun. Noi am fost cuminti anul acesta, asa ca am primit de Mos Nicolae un server nou nout, frumos si puternic, care sa va poata face fata voua, celor care intrati zilnic pe site-urile noastre. SSD-urile mormaie incetisor in RAID, 32GB DDR3 ECC stau cuminti in sloturile lor, iar procesoarele Intel Xeon calculeaza fara incetare octetii care curg lin prin conexiunea Gigabit.

Si daca noi am fost cuminti si am primit lucruri frumoase, ne-am gandit sa vedem care sunt cei mai cuminti cititori, care vor completa formularul nostru, vor participa la concurs si vor avea sansa sa castige unul dintre cele 5 procesoare Intel pe care le punem astazi la bataie. Suna interesant? Atunci haideti sa va spun despre ce este vorba…

In fiecare an asistam la lansari de noi produse si tehnologii. La final de an, publicatiile fac topuri peste topuri, scriu ghiduri pentru cititori si nu mai prididesc cu “cel mai bun”, “cel mai revolutionar”, “cel mai nemaivazut”. Ei bine, noi nu facem asa ceva, ba din contra, vrem sa va intrebam pe voi care au fost din punctul vostru de vedere cele mai tari tehnologii pentru anul 2014. Si pentru ca suntem pe LAB501, ne intereseaza tehnologiile care au legatura cu PC-urile noastre. Nu, astazi nu vom vorbi despre telefoane, tablete sau alte asemenea device-uri, ci despre placi video, procesoare, memorii RAM s.a.m.d.

Si pentru ca suntem darnici si stim ca sunteti ocupati in perioada sarbatorilor, concursul nostru se va desfasura pana pe 15 Ianuarie, cand pana si cei mai petrecareti dintre voi vor deschide macar pentru cateva minute PC-ul.

Ce trebuie sa faceti?

Pai este simplu – completati campurile nume si email cu datele voastre reale (numele ne trebuie pentru a verifica identitatea castigatorului, emailul pentru a va comunica daca ati castigat), selectati tehnologia pe care o considerati cea mai importanta pentru 2014 (puteti alege un singur raspuns) si apasati butonul Submit. Nu este atat de complicat, nu-i asa? Mai ales daca va ganditi ca puteti castiga un Intel Core i7 4790K, un Intel Core i5 4460 si trei procesoare Intel Pentium G 3258 cu multiplicator deblocat!

Concursul se desfasoara in perioada 8 Decembrie 2014 – 15 Ianuarie 2015 ora 12:00 (pranz).  Castigatorul va fi anuntat Vineri, 16 Ianuarie.