Health & Fitness • Trageri la sorti

Concurs: Castiga trei produse apicole pentru imunizare!

Adăugat de concursoman în data de 2016.02.08 • 1489 vizualizări

concurs Apiland

Castiga imunitate cu Laptisorul de matca de la Apiland! Intra in concurs!

Iarna mai are cateva saptamani si isi incheie misiunea, iar primavara incepe sa isi faca loc usor, usor. Odata cu schimbarea anotimpurilor vin si afectiunile de sezon: raceli, gripe si infectii respiratorii. Nu si daca urmezi o cura de imunizare cu laptisor de matca. Acum ai ocazia sa castigi gratuit laptisorul de matca.

Pana atunci, poti incepe deja cura de imunizare cu produse apicole. Laptisorul de matca pur este ideal atat pentru adulti, cat si pentru copii. Pentru cei mici il gasesti acum si in varianta cu mango, astfel incat sa fie usor de administrat.

Intra acum pe Apiland.ro si afla toate beneficiile pe care laptisorul de matca le are asupra organismului. Si nu uita sa te inscrii la tombola si sa continui astfel imunizarea!

Apiland si Acasa.ro te invita la concurs. Participa si ai sansa sa castigi unul dintre cele 3 premii: laptisor de matca pur, cu aroma de mango. Este extrem de simplu. Nu trebuie sa raspunzi la niciun fel de intrebare.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti lasi datele de identificare in formular. Inscrie-te in perioada 4 februarie - 4 martie 2016, iar la finalul campaniei, in urma unei tombole, va fi extras castigatorul celor trei produse Apiland.

Castigatorul va fi anuntat pe 5 martie 2016, atat in pagina de concurs, cat si personal, pe e-mail.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS