80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga trei produse apicole pentru imunizare!

 admin  2016.02.08  Health & Fitness,Trageri la sorti  1454

concurs Apiland

Iarna mai are cateva saptamani si isi incheie misiunea, iar primavara incepe sa isi faca loc usor, usor. Odata cu schimbarea anotimpurilor vin si afectiunile de sezon: raceli, gripe si infectii respiratorii. Nu si daca urmezi o cura de imunizare cu laptisor de matca. Acum ai ocazia sa castigi gratuit laptisorul de matca.

Pana atunci, poti incepe deja cura de imunizare cu produse apicole. Laptisorul de matca pur este ideal atat pentru adulti, cat si pentru copii. Pentru cei mici il gasesti acum si in varianta cu mango, astfel incat sa fie usor de administrat.

Intra acum pe Apiland.ro si afla toate beneficiile pe care laptisorul de matca le are asupra organismului. Si nu uita sa te inscrii la tombola si sa continui astfel imunizarea!

Apiland si Acasa.ro te invita la concurs. Participa si ai sansa sa castigi unul dintre cele 3 premii: laptisor de matca pur, cu aroma de mango. Este extrem de simplu. Nu trebuie sa raspunzi la niciun fel de intrebare.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti lasi datele de identificare in formular. Inscrie-te in perioada 4 februarie - 4 martie 2016, iar la finalul campaniei, in urma unei tombole, va fi extras castigatorul celor trei produse Apiland.

Castigatorul va fi anuntat pe 5 martie 2016, atat in pagina de concurs, cat si personal, pe e-mail.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Apiland castiga premii laptisorul de matca aroma de mango