Acest concurs a expirat în data de 2014-10-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga 3 telefoane Samsung Galaxy S5 sau un voucher de 200 lei!

Promotia “Castiga cu trainingul baniipenet” va incepe pe data de 30 mai 2014 ora 14:00 si va dura pana la 30 septembrie 2014, ora 23:59:59.

In cadrul Promotiei pot fi acordate urmatoarele premii: 

  • 3 x Samsung Galaxy S5
  • 57 x Vouchere de 200 lei pentru achizitii online

Utilizatorii intra pe pagina pe care se desfasoara prezenta campanie promotionala, si trebuie sa parcurga urmatoarele etape ale concursului, astfel: 

  • Etapa I – Pretestarea: Utilizatorul va fi invitat sa parcurga un test ce contine 10 intrebari. Fiecare interbare are o singura varianta de raspuns. Rezultatul testului (pre)verificare cunostinte se va afisa dupa incheierea seriei de 10 intrebari. Dupa vizualizarea rezultatului, utilizatorul poate continua trainingul apasand butonul „Start training”. 
  • Etapa II – Formular date personale: Utilizatorul va fi rugat sa completeze un formatul ce va contine urmatoarele date: Prenume, Nume, Email, Telefon, Cod Captcha, Bifa Termeni si conditii. Toate campurile de mai sus trebuie completate obligatoriu. Pentru a trece la pasul urmator utilizatorul trebuie sa apese pe butonul „Start training”. 
  • Etapa III – Desfasurarea trainingului, structurata pe capitole: Prima pagina din Continutul training-ului listeaza capitolele ce urmeaza a fi parcurse de catre utilizator. 
  • Etapa IV – Testarea finala: Utilizatorul, dupa terminarea training-ului va fi invitat sa raspunda la acelasi quiz pentru verificarea cunostintelor acumulate in training. La finalul quizului de verificare cunostinte, in functie de numarul intrebarilor la care a raspuns corect i se va afisa un calificativ astfel: 
    • pentru cei care au raspuns corect la 0-2 intrebari vor avea calificativul de Calator Incepator 
    • pentru cei care au raspuns corect la 3-5 intrebari vor avea calificativul de Calator Cautator 
    • pentru cei care au raspuns corect la 6-8 intrebari vor avea calificativul de Calartor Cunoscator 
    • pentru cei care au raspuns corect la 9-10 intrebari vor avea calificativul de Calator Expert  

Dupa ce utilizatorul bifeaza raspunsul unei intrebari are posibilitatea sa apese pe butonul „Raspunde”. Dupa ce apasa pe buton i se va afisa raspunsul corect, doar in momentul in care parcurge cel de-al doilea test. Intrebarile vor fi afisate pe rand in pagini diferite. Utilizatorul nu se va putea intoarce la o intrebare anterioara. In cazul in care utilizatorul raspunde la minim 50% din intrebarile de test, va avea posibilitatea sa se inscrie in campanie in vederea castigarii premiilor constand in vouchere electronice, prin apasarea butonului „Lasa-ne datele tale ca sa te premiem!”. 

In momentul apasarii butonului i se va deschide o pagina care contine un formular de colectare a datelor. La apasarea butonului „ Vezi daca ai castigat” se va deschide un pop-up in care utilizatorul este informat daca a castigat un voucher. Valoarea voucherului va fi calculat in functie de nr de intrebari la care a raspuns corect. Fiecare raspuns corect valoareaza 20 RON. 

Un Utilizator se poate inscrie o singura data in campania promotionala, daca raspunde corect la minim 50% din intrebarile din testul final, din etapa IV si poate castiga un singur premiu constand intr-un voucher electronic si/ sau un telefon mobil Samsung Galaxy S5. 

Banii ramasi de la oferirea celor 57 de vouchere, in cazul in care castigatorii nu au raspuns corect la toate cele 10 intrebari, vor fi reconciliati si oferiti tot ca premii in cadrul tragerii de la finalul campaniei. 

Premiile constand vouchere electronice pentru cumparaturi online se vor acorda prin momente norocoase. Pentru fiecare premiu se va desemna anterior inceperii Promotiei in mod aleator cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5). Momentele castigatoare vor fi extrase din intervalul corespunzator perioadei Promotiei. Momentele castigatoare, respectiv numerele de ordine aferente acestora, vor fi consemnate intr-un document scris si autentificat de catre un notar public, ce nu va fi facut public. Va fi desemnat castigator Utilizatorul care parcurge toti pasii dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv (Exemplu: sa presupunem ca pentru ziua Z momentul castigator este ora hh:mm, iar numarul de ordine are valoarea 3. Va castiga Utilizatorul care a completat testul de evaluare a cunostintelor post training, care a primit unul din cele doua calificative Calator Cunoscator sau Calator Expert dupa momentul hh:mm). Daca intre doua momente castigatoare nu exista nicio inscriere valida in promotie si astfel nu s-a putut desemna nici un castigator pentru primul moment, numarul de ordine aferent celui de-al doilea moment castigator va fi aplicat doar dupa desemnarea castigatorului si rezervelor pt momentul castigator antecendent. 

Cele 3 premii, fiecare constand intr-un telefon Samsung Galaxy S5, vor fi acordate prin tragere la sorti utilizatorilor ce au terminat trainingul, care au raspuns la 50% din intrebarile testului final si care s-au inscris in campanie. Tragerea la sorti se va desfasura in intervalul 01 – 10 octombrie 2014 si include toate inscrierile in promotie efectuate intre 30 mai si 30 septembrie 2014. Extragerea se va face electronic, in mod aleatoriu, in prezenta unui notar public. Vor fi desemnati 3 castigatori urmand a fi supusi procesului de validare si cate 4 rezerve, pentru fiecare premiu, ordinea acestora fiind data de cea a extragerii.