Acest concurs a expirat în data de 2014-11-17. Vezi concursurile active aici.
Urmareste Turneul Campionilor de la Londra la Digi Sport si te premiem!

In perioada 9 – 16 Noiembrie 2014, la ora 09:00 a.m., pe site-ul digisport.ro si pe pagina de facebook Digi Sport, va fi afişată întrebarea zilei respective.

Participantii pot raspunde la întrebările pentru castigarea premiului prin urmatoarele modalitati:

  • Pe pagina de facebook Digi Sport, în cadrul aplicaţiei de concurs, începand cu momentul afisarii intrebarii si pana a doua zi la ora 08:00 am, in perioada 9 – 16 Noiembrie 2014.

In fiecare zi de concurs in perioada 9 - 16 Noiembrie, va fi premiat 1 raspuns corect, astfel: se va crea o baza de date cu participantii care au raspuns corect la intrebarea zilei si va fi extras un singur castigator, cate unul pentru fiecare intrebare din zilele de concurs. 

Nu se iau in considerare 2 raspunsuri de pe acelasi cont sau din partea aceleiasi persoane, pentru aceeasi intrebare. 

In fiecare zi de concurs, pana la ora 17:30, va fi selectat aleator, prin intermediul random.org, din lista cumulata de participanti/respondenti publicata, un castigator pentru un smartphone Allview X2 Soul. Extragerea va fi filmata, iar inregistrarea va fi postata pe site-ul www.digisport.ro si pe pagina de facebook Digi Sport pana la orele 17:30.

Participantii la Concurs pot castiga, in baza activitatilor desfasurate, premii constand in: 

  • 8 bucati Smartphone Allview X2 Soul, cate unul in fiecare zi, extras prin tragere la sorti
  • Fiecare participant va primi automat pe adresa de email furnizata in cadrul aplicatiei de concurs, un Voucher in valoare de 100 de lei (TVA inclus); Voucher-ul confera participantilor vocatia dobandirii unei reduceri la achizitionarea unui telefon Allview disponibil cu achizitionarea unui abonament nou din oferta curenta Digi Mobil pentru primii 500 de participanti - abonati RCS & RDS - care isi manifesta aceasta optiune.