98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga saptamanal un voucher evoMAG in valoare de 500 lei!

 admin  2015.07.20  Vouchere,Trageri la sorti  1062

concurs evoMAG

Exprima-ti parerea si noi te premiem! 

Da veste in toata tara ca te mandresti cu achizitia facuta!

Exprima-ti parerea despre produsele achizitionate de la evoMAG in minimum 200 caractere, detaliate functionalitatea acestora, parerile pro si contra, iar la final adauga renumitele stelute. In acest fel, vei ajuta si ceilalti clienti in luarea deciziei si te vei mandri cand vor considera utila opinia ta.

Ce castigi?

Sansa de a castiga saptamanal, prin tragere la sorti, unul din voucherele evoMAG in valoare de 500 lei fiecare si desigur "DA"-uri din partea clientilor care considera parerea ta utila.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online castiga voucher concurs evoMAG castiga saptamanal castiga concursNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.