Diverse • Electronice • Concursuri cu jurizare

Concurs: Castiga saptamanal un monitor Dell P2314H!

Adăugat de concursoman în data de 2015.09.02 • 1606 vizualizări

concurs Dell

Learn it. Share it. (Afla si da mai departe)

Concursul cu premii "Learn it. Share it. (Afla si da mai departe)" va avea loc in perioada 31 august, ora 00.00 – 4 octombrie 2015, ora 23.59.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la concurs, participantii folosesc aplicatia "Learn it. Share it" (Afla si da mai departe), disponibila pe pagina de Facebook.com Dell Romania. In fiecare saptamana, in cadrul aplicatiei va fi anuntata o tema diferita. Obiectivul concursului este acela de a incuraja participantii sa descrie in cuvinte si sa inscrie in competitie cea mai inovatoare idee inspirata de tema saptamanii. Utilizatorii pot inscrie in concurs un numar nelimitat de idei in fiecare saptamana.

In cadrul concursului se vor acorda 5 premii, un premiu pe saptamana per tema data de organizator. Premiile constau in monitoare Dell P2314H. Bugetul total alocat premiilor este de 1.500 USD (TVA inclus).

Pe perioada concursului, in fiecare saptamana unul din participanti va castiga un premiu. Un juriu va selecta castigatorul fiecarei saptamani, care va fi premiat pentru cea mai buna idee inscrisa, pe tema propusa, in acea saptamana. Numele castigatorului fiecarei saptamani va fi anuntat in cadrul aplicatiei.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS