108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
9
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga saptamanal un monitor Dell P2314H!

 admin  2015.09.02  Diverse,Electronice,Concursuri cu jurizare  1564

concurs Dell

Concursul cu premii "Learn it. Share it. (Afla si da mai departe)" va avea loc in perioada 31 august, ora 00.00 – 4 octombrie 2015, ora 23.59.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la concurs, participantii folosesc aplicatia "Learn it. Share it" (Afla si da mai departe), disponibila pe pagina de Facebook.com Dell Romania. In fiecare saptamana, in cadrul aplicatiei va fi anuntata o tema diferita. Obiectivul concursului este acela de a incuraja participantii sa descrie in cuvinte si sa inscrie in competitie cea mai inovatoare idee inspirata de tema saptamanii. Utilizatorii pot inscrie in concurs un numar nelimitat de idei in fiecare saptamana.

In cadrul concursului se vor acorda 5 premii, un premiu pe saptamana per tema data de organizator. Premiile constau in monitoare Dell P2314H. Bugetul total alocat premiilor este de 1.500 USD (TVA inclus).

Pe perioada concursului, in fiecare saptamana unul din participanti va castiga un premiu. Un juriu va selecta castigatorul fiecarei saptamani, care va fi premiat pentru cea mai buna idee inscrisa, pe tema propusa, in acea saptamana. Numele castigatorului fiecarei saptamani va fi anuntat in cadrul aplicatiei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Dell monitor Dell concursuri cu premii castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.