Acest concurs a expirat în data de 2015-10-05. Vezi concursurile active aici.
Learn it. Share it. (Afla si da mai departe)

Concursul  cu premii " Learn it. Share it. (Afla si da mai departe)"  va avea loc in perioada  31 august , ora 00.00 – 4 octombrie 2015 , ora 23.59.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la concurs, participantii folosesc aplicatia "Learn it. Share it" (Afla si da mai departe), disponibila pe pagina de Facebook.com Dell Romania. In fiecare saptamana, in cadrul aplicatiei va fi anuntata o tema diferita. Obiectivul concursului este acela de a incuraja participantii sa descrie in cuvinte si sa inscrie in competitie cea mai inovatoare idee inspirata de tema saptamanii. Utilizatorii pot inscrie in concurs un numar nelimitat de idei in fiecare saptamana.

In cadrul concursului se vor acorda 5 premii, un premiu pe saptamana per tema data de organizator.  Premiile constau in  monitoare Dell P2314H . Bugetul total alocat premiilor este de 1.500 USD (TVA inclus) .

Pe perioada concursului, in fiecare saptamana unul din participanti va castiga un premiu. Un juriu va selecta castigatorul fiecarei saptamani, care va fi premiat pentru cea mai buna idee inscrisa, pe tema propusa, in acea saptamana. Numele castigatorului fiecarei saptamani va fi anuntat in cadrul aplicatiei.