98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga saptamanal bijuterii cu cristale Swarovski!

 admin  2015.10.27  Beauty,Trageri la sorti  49992

concurs La Festa

Campania "La Festa - Rasfatul meu dulce e pretios" va incepe la data de 26 octombrie 2015 si va dura pana la data de 31 ianuarie 2016, inclusiv.

Produsele participante la promotie sunt produsele La Festa (toate sortimentele), cu ambalaj promotional sau sticker promotional aplicat pe eticheta. Produsul participant va putea fi identificat prin ambalajul  romotional sau stickerul promotional aplicat pe eticheta, care va contine numele promotiei - "La Festa - Rasfatul meu dulce e pretios" si un extras din Regulamentul Oficial. In cazul ambalajelor promotionale, in interiorul ambalajului se va gasi imprimat un cod unic promotional alfanumeric, format din 10 caractere. In cazul stickerelelor promotionale, fiecare va avea inscris pe verse un cod unic alfanumeric format din 10 caractere.

Pentru a participa la campanie prin intermediul site-ului www.lafesta.ro, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant, sa acceseze site-ul campaniei si sa completeze formularul electronic de inscriere in campanie, in perioada 26 octombrie 2015 ora 00:00 - 31 ianuarie 2016 ora 23:59, inclusiv, asa cum este acesta afisat pe site, pentru crearea contului. Participantul se inscrie utilizand codul alfanumeric aflat in interiorul ambalajului promotional sau pe verso-ul stickerului promotional,format din 10 caractere. Un participant isi poate crea un singur cont aferent unui singur numar de telefon si unei singure adrese de email.

Un participant poate inscrie in concurs maximum 10 coduri intr-o zi calendaristica, de pe un cont. Un cod unic permite inscrierea in Campania Promotionala o singura data.

Pentru participantii la Campania "La Festa - Rasfatul meu dulce e pretios" organizatorul va acorda prin tragere la sorti in total un numar de 1.428 de premii, constand  in:

  • 476 x Lantisor cu pandantiv cu cristale Swarovski
  • 462 x Bratara cu cristale Swarovski
  • 462 x Cercei cu cristale Swarovski
  • 28 x Ceas Swarovski

Pentru castigarea premiilor campaniei este necesara indeplinirea urmatoarelor conditii:

  • Premiul Ceas Swarovski - pentru a intra in tragerea la sorti, participantul trebuie sa inscrie in campanie minim 1 cod alfanumeric unic in intervalul unei saptamani din campanie (luni,ora 00:00 - duminica, ora 23:59). Participantul astfel inscris va participa la tragerea la sorti din saptamana urmatoare inscrierii codului in Campanie. Organizatorul va acorda saptamanal, prin tragere la sorti, 2 premii constand in Ceas Swarovski;
  • Premiul Bratara cu cristale Swarovski - pentru a intra in tragerea la sorti, participantul trebuie sa inscrie in Campanie minim 2 coduri alfanumerice unice in intervalul unei saptamani din campanie (luni,ora 00:00 - duminica, ora 23:59). Participantul astfel inscris va participa la tragerea la sorti din saptamana urmatoare inscrierii codurilor in Campanie. Organizatorul va acorda saptamanal, prin tragere la sorti, cate 33 de premii constand in Bratara cu cristale Swarovski;
  • Premiul Cercei cu cristale Swarovski - pentru a intra in tragerea la sorti, participantul trebuie sa inscrie in Campanie minim 3 coduri alfanumerice unice in intervalul unei saptamani din campanie (luni,ora 00:00 - duminica, ora 23:59). Participantul astfel inscris va participa la tragerea la sorti din saptamana urmatoare inscrierii codurilor in Campanie. Organizatorul va acorda saptamanal, prin tragere la sorti, cate 33 de premii constand in Cercei cu cristale Swarovski;
  • Premiul Lantisoare cu pandantiv cu cristale Swarovski - pentru a intra in tragerea la sorti, participantul trebuie sa inscrie in Campanie minim 4 coduri alfanumerice in intervalul unei saptamani din campanie (luni, ora 00:00 - duminica, ora 23 :59). Participantul astfel inscris va participa la tragerea la sorti din saptamana urmatoare inscrierii codurilor in Campanie. Organizatorul va acorda saptamanal, prin tragere la sorti, cate 34 de premii constand in Lantisor cu pandantiv cu cristale Swarovski;

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs La Festa castiga premii bijuterii cu cristale Swarovski castiga bijuteriiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.