Acest concurs a expirat în data de 2015-12-15. Vezi concursurile active aici.
Completeaza formularul de concurs.

Lifting Foundation - Fond de ten perfect pentru tenul matur. Consistenta sa cremoasa ajuta la o aplicare usoara si uniforma. Ridurile vor fi diminuate, iar tenul tau va avea un aspect mai fresh, mentinandu-si elasticitatea si hidratarea.

Clair - Iluminator anticearcan - Cu o consistenta usoara, cremoasa, patrunde cu usurinta in zona sensibila a ochilor si elimina semnele oboselii. In plus, microparticulele de perla ilumineaza si diminueaza optic umbrele de sub ochi. Contine:

  • D-Panthenol - calmeaza iritatiile pielii;
  • Scutellaria baicalensis - previne formarea cearcanelor.

Pudra iluminatoare - Illuminating Covering Powder - Combina finetea unei pulberi si proprietatile de camuflaj ale unui fond de ten, conferind pielii o stralucire sanatoasa. Avand particule ce reflecta lumina, uniformizeaza optic iregularitatile pielii sau chiar ridurile minore. Acest amestec de crema si pudra nu necesita utilizarea unui fond de ten in prealabil. Pudra este imbogatita cu ceara de albine, care hidrateaza pielea si previne uscarea acesteia.

Ce trebuie sa faci?
Completeaza formularul de concurs cu datele tale personale.

Concursul se desfasoara in perioada 07 - 14 decembrie 2015. Pe 15 decembrie 2015 vom desemna o castigatoare prin tragere la sorti.