Acest concurs a expirat în data de 2014-07-07. Vezi concursurile active aici.
Castiga primul fier de calcat puternic si fara fir!

Promotia “Tefal Freemove” va fi organizată şi se va desfăşura exclusiv pe pagina de Facebook Tefal Romania, în perioada 24 iunie – 6 iulie 2014

Pentru a participa la promoție un participant trebuie:

  • să îndeplineasca dreptul de participare
  • sa fie fanul paginii Facebook Tefal Romania
  • să accepte si sa autorizeze aplicația în cadrul căreia se desfășoară concursul Tefal Freemove de pe Facebook
  • să adune puncte în aplicație prin găsirea perechilor de avantaje ale produsului Tefal Freemove. 

Vor fi acordate cate 10 puncte pentru gasirea unei perechi de avantaje, cate 2 puncte bonus pentru gasirea a doua perechi consecutive si un bonus special de puncte pentru durata jocului. Cu cat jucatorul este mai rapid in descoperirerea tuturor perechilor de avantaje, cu atat bonusul final de puncte va fi mai mare. Vor fi scazute cate 2 puncte pentru utilizatorii care fac aceeasi greseala de doua ori. 

Nu exista o limita de jocuri pe care un utilizator le poate juca. Aplicatia va tine mereu minte cel mai bun scor realizat de un utilizator.

In cadrul promotiei “Tefal Freemove” vor fi acordate prin tragere la sorti 2 premii individuale constand in 2 fiare de calcat Tefal Freemove FV9910.

Participantii vor putea intra in tragerea la sorți pentru premii dacă la finalul campaniei se vor regăsi printre cei mai buni 100 de jucători. Topul celor 100 de jucători va fi făcut pe baza celor mai bune punctaje obținute de aceștia în cele 2 săptămâni ale campaniei.  

Tragerea la sorti va avea loc in data de 7 iulie iar castigatorii vor fi anuntati oficial pe pagina Tefal Romania in termen de 2 zile lucrătoare de la data tragerii la sorti. Câștigătorii vor fi contactați pe email sau prin mesaj privat pe Facebook, în maxim 2 zile lucrătoare de la desemnarea acestora.