Diverse • Trageri la sorti • Invitatii

Concurs: Castiga premii originale si invitatii duble la filmul Minionii!

Adăugat de concursoman în data de 2015.07.07 • 2342 vizualizări

concurs Cinemagia

Ro Image 2000 si Movieplex Plaza Romania te invita la concurs.

Povestea Minionilor, creată de Universal Pictures și Illumination Entertainment, își are originea la începutul timpurilor. Minionii au început ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi să evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticăloși stăpâni. Niciodată n-au avut norocul să-și păstreze în viață acei stăpâni, de la T. Rex, la Napoleon, așa că acum se trezesc că nu au pe cine să slujească, și sunt afectați de o depresie profundă. Dar un Minion pe nume Kevin are un plan! Kevin, împreună cu rebelul adolescent Stuart și cu simpaticul Bob se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou șef pe care ei și frații lor să-l urmeze supuși.

Cei trei pornesc într-o aventură palpitantă care îi va duce, până la urmă, la următorul lor stăpân – Scarlet Overkill, prima superticăloasă din toate vremurile. Minionii vor călători din înghețata Antarctică până în New Yorkul anilor ’60, ajungând în final în Londra zilelor noastre, unde au de îndeplinit cea mai dificilă misiune din toată existența lor: aceea de a salva specia Minionilor de la… anihilare!

Ro Image 2000 şi Movieplex Plaza Romania te invită la concurs.

Răspunde corect la întrebarea "Ce actor/actriţă dă voce personajului Scarlet Overkill, prima superticăloasă din lume?" şi poţi câştiga premii originale sau o invitaţie de 2 locuri la filmul Minionii, valabilă duminică 12 iulie, la Movieplex Plaza Romania.  Minionii, un film distribuit de Ro Image 2000, din 10 iulie în cinematografe.

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS