Acest concurs a expirat în data de 2015-04-03. Vezi concursurile active aici.
Premii originale si invitatii duble la filmul Mare si Tare.

Condamnat la 10 ani de închisoare pentru fraudă, multimilionarul James King (Will Ferrell) are 30 de zile să își lase totul în ordine. Crescut în puf, prețios și emotiv, va fi pradă sigură pentru șmecherii din pușcărie dacă nu ia rapid lecții de durizare. Așa că apelează la Darnell (Kevin Hart), singurul negru pe care îl cunoaște, fiind convins că e infractor. Departe de a fi gangster, Darnell nu a luat nici măcar o amendă de circulație.  Dar are mare nevoie de bani. 

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştiga premii originale sau una din cele 7 invitaţii duble la filmul Mare şi Tare. Invitaţiile sunt valabile de luni până vineri, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Din 27 martie, începe școala de pușcărie. Pentru că uneori e nevoie de o mână de ajutor să devii Mare și Tare. Vino să vezi o super comedie cu Will Ferrell și Kevin Hart: Mare și Tare, o producție Warner Bros. Pictures, distribuită de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 27 martie.

Câştigătorii concursului cu invitaţii la film vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site joi 02.04.2015. Câştigătorii concursului cu obiecte promoţionale vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site joi 09.04.2015.