105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga premii in valoare de 10.000 Euro!

 admin  12.12.2015  Trageri la sorti  2509

concurs Kiss FM

Concursul “Secret Santa” se va desfasura in intervalul 14 decembrie – 19 decembrie 2015, in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul 10:00 - 19:00, de maximum 4 ori pe zi. 

Cu incepere de la ora 10:00, realizatorii emisiunii vor lansa concursul – Secret Santa. Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa se inscrie, prin completarea formularului de concurs cu datele personale, in sectiunea de concurs destinata campaniei. Dupa completarea formularului cu datele personale, trebuie sa mentioneze, in campul special destinat, pentru cine doresc sa fie Secret Santa, ce cadou sa primeasca persoana pentru care participantul la campanie doreste sa fie Secret Santa si de ce merita sa il primeasca. Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul de radio Kiss FM, o parte din mesajele primite de la participantii la campanie in sectiunea de pe kissfm.ro destinata concursului.

In fiecare editie de concurs va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Persoana pentru care a fost compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat si va intra in legatura directa pe Kiss FM pentru a fi declarat castigatorul editiei. 

Pentru a fi validat, acesta trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM. Un participant se poate inscrie la toate editiile campaniei, insa poate castiga un singur premiu, o singura data pe perioada desfasurarii campaniei.

Valoarea totala a premiilor puse in joc este de 10.000 de Euro. Premiile pot consta in bunuri sau in obiecte.

Castigatorii campaniei vor fi anuntati pe loc, in direct pe postul de radio Kiss FM, urmand ca, ulterior, sa completeze un formular de intrare in posesie a premiului. Reprezentantul organizatorului va contacta castigatorul telefonic, in minimum 5 zile lucratoare de la data castigarii unei editii a campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Kiss FM castiga premii secret santa concurs Craciun


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail