98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga premii de ingrijire personala de la Palmolive pentru o vara plina de rasfat!

 admin  2014.07.16  Beauty,Trageri la sorti  1810

concurs Palmolive

Palmolive Romania relanseaza gama de geluri de dus Palmolive Naturals cu ingrediente 100% naturale, introducand pe piata noua crema de dus Palmolive Naturals Smooth Delight cu ulei 100% natural de macadamia, extracte de floare de cacao si formula imbogatita cu lapte hidratant.  Aceasta combinatie bogata iti hraneste pielea lasand-o moale si catifelata.

Lasa-te invaluita de aromele naturii și intra in competiția Palmolive Naturals, desfasurata pe site-ul nostru, in perioada 15 – 22 iulie 2014, raspunzand la intrebarea:

Care sunt ingredientele noului gel de dus Palmolive Naturals Smooth Delight?

  • Ulei de argan, miere si lapte hidratant;
  • Aloe vera, ulei de macadamia si lapte hidratant;
  • Ulei 100% natural de macadamia, extracte de floare de cacao si formula imbogatita cu lapte hidratant;

Alege raspunsul corect si ai sansa de a castiga unul din cele 10 premii oferite de Palmolive Romania, constand in seturi de ingrijire personala Palmolive Home SPA Treatment.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Palmolive Palmolive Home SPA TreatmentNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.