Acest concurs a expirat în data de 2016-01-16. Vezi concursurile active aici.
De sarbatori, la Rompetrol ninge cu premii!

Promotia "De sărbători, la Rompetrol ninge cu premii!"  va incepe pe data de 01 decembrie 2015, ora 00:00:01 si va dura pana la 15 ianuarie 2016, ora 23:59:59.

La promotie vor participa doar participantii care efectueaza tranzactii in perioada promotiei, in statiile Rompetrol, constand in achizitionarea cu amanuntul de carburant de tip motorina /benzina sub marcile Efix si Efix S, GPL auto si/sau achizitionarea de produse de orice tip din magazinul/restaurantul Rompetrol (inclusiv roviniete), de minim 100 de lei (inclusiv TVA), in cadrul aceleiasi tranzactii (materializata prin emiterea unui singur bon fiscal) si achita in numerar, cu orice tip de card emis de o institutie bancara/de credit si/sau institutie financiara nebancara, tichete de masa, tichete cadou sau cu un card Fill&Go Personal detinut in baza unui contract incheiat intre Rompetrol Downstream SRL si o persoana fizica.

Pentru fiecare bon fiscal de minim 100 de lei un participant va primi un premiu garantat, dupa cum urmeaza:

  • minim 100 de lei si maxim 199.99 lei - un Participant va primi garantat o racleta
  • minim 200 de lei si maxim 299.99 lei - un Participant va primi garantat o laveta anti ceata
  • minim 300 de lei - un Participant va primi garantat un litru de lichid de dezghetat parbrizul;

In cadrul promotiei vor fi acordate urmatoarele premii:

  • 350.000 x Racleta personalizata cu logo Rompetrol
  • 123.500 x Laveta anti ceata personalizata cu logo Rompetrol
  • 60.000 x Lichid de dezghetat parbrizul

Nu se vor acorda mai multe premii unui participant chiar daca valoarea bonului fiscal are o valoare multiplu de 200 sau 300 lei (de exemplu nu se vor acorda 2 premii pentru bonuri fiscale de 400 lei sau 600 lei).

Un participant nu poate castiga mai mult de trei premii/zi, indiferent de tipul acestuia sau de numarul de tranzactii efectuate in cursul zilei.

Premiile garantate vor putea fi revendicate numai in statiile Rompetrol participante de unde s-a facut alimentarea, pe loc, imediat dupa alimentare. Premiile vor fi oferite in limita stocului disponibil in fiecare statie.