Vouchere • Castig instant

Concurs: Castiga pe loc unul dintre cele 2.000 de vouchere norocoase!

Adăugat de concursoman în data de 2015.03.08 • 3172 vizualizări

concurs Profi

Norocul te Paste la Profi!

Campania "Norocul te Paste la Profi!" este organizată şi se desfăşoară în perioada 05 martie 2015 - 12 aprilie 2015 în toate magazinele Profi.
 
În vederea participarii la Campania publicitară “Norocul te Paşte la Profi!” clienţii trebuie:

  • să achizitioneze în perioada de desfăşurare a campaniei, produse comercializate în magazinele Profi participante, a căror valoare totală să fie de minimum 30 lei / bon fiscal (tva inclus); Bonurile fiscale emise la casa de marcat în perioada campaniei vor avea inscripţionat un cod de bare.
  • să scaneze codul de bare aferent bonului fiscal la infokiosk-ul instalat în magazin. Prin scanarea codului de bare aferent bonului fiscal şi clientul poate intra în aplicaţia "Norocul te Paşte la Profi!" de pe infokiosk având şansa de a câştiga un vocuher de cumparaturi în valoare de 50 lei (tva inclus).
  • să ruleze aplicaţia "Norocul te Paşte la Profi!";
  • să păstreze bonul fiscal în orginal, în vederea eventualei validări ca şi câştigător.

Un bon fiscal este câştigator doar dacă după scanarea la infokiosk, aplicaţia rulată indică 3 sigle Profi. În cazul în care în urma rulării aplicaţiei, pe ecranul infokioskului apar alte figuri (în orice combinaţie de voucher, sigla Profi, logo Profi), bonul fiscal este declarat necâştigător. În cazul în care, în urma rulării aplicaţiei aceasta indică 3 sigle Profi, participantul se va adresa şefului de magazin în vederea validării drept câştigător şi atribuirii premiului.

Câştigătorul va fi validat  pe loc sau într-un termen de cel mult 24 ore. 

Un bon fiscal este câştigător doar dacă aplicaţia arată 3 sigle Profi identice. Premiul costă într-un voucher de cumparaturi. Valoarea unui premiu (un vocuher) este 50 lei (tva inclus). Voucherele vor putea fi valorificate doar in reteaua magazinelor Profi, in perioada 13 aprilie 2015 - 31 mai 2015. Voucherele nu vor putea fi folosite pentru achizitionarea tigarilor. Pe un bon fiscal se poate încasa cel mult un voucher.

Numărul premiilor (voucherelor de cumparaturi) oferite în cadrul campaniei este de 2.000 bucăţi.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS