Diverse • Trageri la sorti

Concurs: Castiga pe loc 12 biciclete Vicini Frascona si 100 de tricouri Magnum!

Adăugat de concursoman în data de 2015.06.25 • 3021 vizualizări

concurs Cora

Fa-ti timp pentru un Magnum, razuieste cardul si poti castiga numeroase premii. La Cora.

Campania se va desfasura în perioada 17.06.2015 – 17.07.2015, în reteaua de magazine Cora din Romania.

In cadrul Campaniei se acorda urmatoarele 112 premii:  

  • 12 premii ce constau in cate o bicicleta Vicini Frascona – 6 biciclete Vicini Frascona Uomo si 6 biciclete Vicini Frascona Donna
  • 100 de premii ce constau in cate un Tricou

Pentru fiecare achizitie de produse participante, un consumator poate sa solicite de la biroul Servicii Clienti, unde va prezenta bonul fiscal care face dovada indeplinirii conditiei de participare, unul dintre cardurile razuibile ale campaniei, avand dreptul la cate o participare pentru fiecare indeplinire a conditiei de participare (se poate extrage un singur card razuibil pentru fiecare produs participant achizitionat in conditiile prezentului regulament). Cardurile razuibile sunt inscriptionate cu unul dintre premiile mentionate mai jos ori cu textul „necastigator”. Participantul va castiga sau nu un premiu, conform mesajului mentionat pe cardul razuibil pe care l-a extras. Mesajele mentionate pe cardul razuibil sunt: „bicicleta Frascona Uomo”, „bicicleta Frascona Donna” „Tricou” sau „Necastigator”.

Castigurile ce constau in „bicicleta Frascona Uomo”, „bicicleta Frascona Donna” si „Tricou” vor fi validate pe baza cardului pe care participantul l-a razuit si care mentioneaza acel castig. Castigatorilor li se pune la dispozitie numarul de telefon la care vor comunica datele personale si adresa unde doresc sa primeasca premiul, dupa ce in prealabil isi dau acordul expres si neechivoc pentru comunicarea acestor date personale catre Organizator in vederea atribuirii premiilor. Telefon: 021.204.65.65 – numar cu tarif normal.

Premiile vor fi transmise / vor fi inmanate castigatorilor prin curier, in termen de maximum 15 zile de la castigarea premiului.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!