100
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.334.10
miliarde de lei,
adica

1.334.100.000,00
RON
11651
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga pe loc 12 biciclete Vicini Frascona si 100 de tricouri Magnum!

 admin  25.06.2015  Diverse,Trageri la sorti  2883

concurs Cora

Campania se va desfasura în perioada 17.06.2015 – 17.07.2015, în reteaua de magazine Cora din Romania.

In cadrul Campaniei se acorda urmatoarele 112 premii:  

  • 12 premii ce constau in cate o bicicleta Vicini Frascona – 6 biciclete Vicini Frascona Uomo si 6 biciclete Vicini Frascona Donna
  • 100 de premii ce constau in cate un Tricou

Pentru fiecare achizitie de produse participante, un consumator poate sa solicite de la biroul Servicii Clienti, unde va prezenta bonul fiscal care face dovada indeplinirii conditiei de participare, unul dintre cardurile razuibile ale campaniei, avand dreptul la cate o participare pentru fiecare indeplinire a conditiei de participare (se poate extrage un singur card razuibil pentru fiecare produs participant achizitionat in conditiile prezentului regulament). Cardurile razuibile sunt inscriptionate cu unul dintre premiile mentionate mai jos ori cu textul „necastigator”. Participantul va castiga sau nu un premiu, conform mesajului mentionat pe cardul razuibil pe care l-a extras. Mesajele mentionate pe cardul razuibil sunt: „bicicleta Frascona Uomo”, „bicicleta Frascona Donna” „Tricou” sau „Necastigator”.

Castigurile ce constau in „bicicleta Frascona Uomo”, „bicicleta Frascona Donna” si „Tricou” vor fi validate pe baza cardului pe care participantul l-a razuit si care mentioneaza acel castig. Castigatorilor li se pune la dispozitie numarul de telefon la care vor comunica datele personale si adresa unde doresc sa primeasca premiul, dupa ce in prealabil isi dau acordul expres si neechivoc pentru comunicarea acestor date personale catre Organizator in vederea atribuirii premiilor. Telefon: 021.204.65.65 – numar cu tarif normal.

Premiile vor fi transmise / vor fi inmanate castigatorilor prin curier, in termen de maximum 15 zile de la castigarea premiului.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.concursuri online concurs Cora concurs Magnum castiga premii castiga bicicleta Vicini Frascona Uomo Vicini Frascona Donna