Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-09-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga o vacanta la Predeal!

Pentru a participa la concurs trebuie sa ai un cont valid pe site-ul nostru si sa achizitionezi cel putin o oferta in perioada 14.08.2014 - 31.08.2014 Castigatorii vor fi afisati pe site cel tarziu pana pe data de 05.09.2014.

Un participant poate cumpara oricate oferte doreste. Ca sa se inscrie la concurs este necesar sa finalizeze cu succes cel putin o comanda. Cine va achizitiona cele mai multe oferte pana la data de 31.08.2014 va castiga premiul I.

Prin participarea la acest Concurs, utilizatorii sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele lor sa fie facute publice pe site si folosite in scopuri publicitare fara niciun fel de remuneratie aferenta.

Premiile constau in 2 nopti cazare/ 2 persoane la Vila Select si 2 nopti cazare/ 2 persoane la Complex Eden, din Predeal, valabile oricand in luna septembrie 2014. Perioada sejurului este stabilita in functie de disponibilitatea celor 2 parti, de comun acord. Nu este posibila inlocuirea premiilor oferite cu alte beneficii.

Castigatorul trebuie sa raspunda in maxim 4 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a concursului. Castigatorul va intra in posesia premiului prin prezentarea cartii de identitate.