80
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta la Geneva pentru doua persoane!

 admin  2016.02.01  Vacante,Trageri la sorti  1986

concurs Delimano

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01 februarie 2016 – 13 martie 2016.

Participarea la concurs este conditionata de cumpararea a cel putin un produs din gama Delimano cu valoare de minim 49 lei TVA inclus, pe durata perioadei mai sus mentionate. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin. Participantii care achizitioneaza produse din magazinele Delimano partenere sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra pe pagina de concurs si completeaza toate datele mentionate mai sus, inclusiv nr. bonului fiscal / facturii fiscale.

Pentru a putea participa la concurs, persoanele care achizitioneaza minim un produs din gama Delimano pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna Organizatorului produsele achizitionate.

Premiul concursului este o vacanta la Geneva pentru doua persoane. Vacanta include 5 nopti de cazare in camera dubla, la Hotel Warwick de 4*, mic dejun, transport cu avionul si taxe de aeroport. De asemenea, vacanta include si o cina pentru 2 persoane la un restaurant din Geneva cotat cu cel putin o stea Michelin in valoare de 600 de euro. Vacanta se va efectua pana la 30.11.2016.

Organizatorul va extrage premiul in data de 19 aprilie 2016. Extragerea se va face electronic.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Delimano castiga premii vacanta la Geneva castiga o vacanta