108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta de doua persoane la Paris, 10 seturi de parfumerie Gucci Bloom si 10 seturi Advent Calendar Clarins!

 admin  2018.05.13  Beauty,Diverse,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Vacante,Vouchere,Trageri la sorti  637

concurs Marionnaud

Campania va începe la data de 30.04.2018 şi se va desfăşura până la data de 27.05.2018.

Persoanele care doresc să participe la campania promoțională trebuie:

 • să achiziționeze în perioada 30.04.2018 – 27.05.2018 orice produs participant in Summer Shop in valoare minima de 99 lei, în rețeaua de magazine Marionnaud de pe teritoriul României exceptand magazinul online;
 • să fi intrat în posesia unui card de fidelitate Marionnaud înainte de data începerii campaniei promoționale sau să intre în posesia unui card de fidelitate în perioada campaniei promoționale prin achiziționarea oricărui produs participant in Summer Shop in valoare minima de 99 lei, în rețeaua de magazine Marionnaud de pe teritoriul României exceptand magazinul online;
 • să completeze integral talonul de concurs primit de la vânzatoare, cu următoarele date: serie card fidelitate, nume, prenume,adresă postală, adresă e-mail (dacă are), număr telefon, numele magazinului de unde a făcut achizitia, număr și dată bon fiscal;
 • să introducă talonul astfel completat în urna de concurs disponibilă în magazin;
 • să respecte prevederile Regulamentului pentru participarea la Campania Promoțională.

În cadrul acestei campanii, organizatorul oferă următoarele premii:

 • Categoria I:
  • Marele premiu – constand intr-o vacanta de doua persoane la Paris in valoare de 1 000 euro ofertia de agentia de turism Dal Travel
 • Categoria II:
  • 10 seturi de parfumerie Gucci Bloom – apa de parfum 50 ml + roll on 7,5ml 
  • 10 seturi Advent Calendar Clarins 

Câștigătorii premiilor vor fi desemnati prin tragere la sorți manuală din urnă, în data de 05.06.2018. Tragerea la sorți va avea loc la sediul central Ina Internațional: Calea Floreasca, nr 60,etaj 2, sector 1, București.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Marionnaud castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.