Acest concurs a expirat în data de 2018-05-03. Vezi concursurile active aici.
Colectioneaza puncte in perioada 08-11.04.2018 si foloseste-le pana la data de 02.05.2018 pentru a beneficia de 50% reducere la gama de vase Delimano Stone.

Concursul „Gateste cu pasiune, în ritm de flamenco!” este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 8 februarie - 2 mai 2018.

Participarea la Concurs este conditionata de cumpararea a cel putin unui produs din gama Delimano Stone Legend Flamenco, din reteaua de magazine Carrefour, Artima si Columbus, pe durata perioadei mai sus mentionate. Participantii care achizitioneaza produsele Delimano Stone Legend Flamenco din magazinele Carrefour, Artima si Columbus, sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce trimit un mesaj, la numarul de telefon scurt 1762 (0,05 EURO+TVA/SMS tarif normal), cu textul FLAMENCO_NUME_PRENUME_NR COD BON FISCAL.

Pentru a putea participa la Concurs, persoanele care achizitioneaza minim un produs din gama Delimano Stone Legend Flamenco pe intreaga perioada a Concursului, au obligatia de a nu returna Organizatorului produsele achizitionate si de a pastra bonul fiscal / factura fiscala pentru a putea face dovada achizitiei.

Premiile concursului:

  • O vacanta de 7 zile in Malaga, Spania, in perioada Septembrie-Octombrie 2018, pentru 2 persoane. 

Vacanta include: Bilete de avion Bucuresti-Malaga si Malaga-Bucuresti ( bagaj de cala + taxele de aeroport incluse ), pentru 2 persoane si cazare la hotel de 3* sau 4*.  Castigatorul va putea opta intre un hotel de 3* sau 4*, in functie de ofertele disponibile, incadrandu-se in bugetul de 2.000 euro. 

Valoarea totala estimata a premiului este de 2.000 de euro. Valoarea premiului poate fi diferita in momentul rezervarii biletelor de avion si a hotelului (acest lucru se poate face doar dupa confirmarea castigatorilor). Impozitul calculat conform prevederilor Codului Fiscal, va fi suportat de catre Organizator.

Produse din gama Delimano:

  • Nutribullet Retail – 25 buc
  • Delimano Instant Water Heating Faucet – 25 buc
  • Delimano Utile Pancake Maker – 25 buc
  • Delimano Astoria Electric Table Grill & Griddle – 25 buc