Acest concurs a expirat în data de 2015-03-07. Vezi concursurile active aici.
Radio ZU iti da mandat de retinere pentru iubire.

Concursul “Radio ZU iti da mandat de retinere pentru iubire” se va desfasura in perioada 16 Februarie – 06 Martie 2015.

In cadrul emisiunii Morning ZU, in perioada 16 Februarie – 24 Februarie 2015, se alege in fiecare zi de Morning ZU cate un cuplu pentru testul iubirii; un test cu 6 intrebari care au legatura cu viata de cuplu. Alegerea cuplurilor din fiecare zi de concurs se face in functie de raspunsurilor pe care le dau ascultatorii care doresc sa participe la concurs la provocarea zilnica lansata de realizatorii Morning ZU.

Componentii fiecarui cuplu care intra zilnic in direct la Morning ZU trebuie sa raspunda la fel la cat mai multe dintre cele 6 intrebari. Raspunsurile testului vor fi interpretate dupa cum urmeaza:

  • Daca raspunsurile coincid la 5-6 intrebari, ei sunt “iubiti”
  • Daca raspunsurile coincid la 3-4 intrebari, ei sunt “prieteni”
  • Daca raspunsurile coincid la 1-2 intrebari, ei sunt “straini”

Cuplurile declarate “iubiti” au posibilitatea sa mearga mai departe in urmatoarea etapa a concursului. Se intra in etapa urmatoare a concursului doar daca exista cel putin doua cupluri declarate “iubiti” ca urmare a concursurilor zilnice. Daca exista un singur cuplu din categoria “iubiti”, acest cuplu urmeaza sa petreaca un weekend all inclusive intr-un hotel din Bucuresti. Aceasta va fi singurul premiu acordat, concursul se declara incheiat odata cu acordarea acestui premiu.
Daca nu exista niciun cuplu in categoria “iubiti” concursul se incheie fara a se acorda vreun premiu.

In data de 27 Februarie 2015, in cazul existentei a cel putin doua astfel de cupluri, cuplurile declarate “iubiti” sunt invitate in a doua etapa a concursului. Vor avea de petrecut in catuse (o pereche de catuse pentru fiecare cuplu) la un hotel din Bucuresti, cel putin pana pe data de 6 martie 2015 ca sa ramana in cursa pentru Marele Premiu. In tot acest interval, cuplurile ramase in concurs trebuie sa raspunda provocarilor lansate de Radio ZU. Renuntarea la catuse in afara momentelor desemnate de echipa Radio ZU sau neparticiparea la oricare dintre provocarile lansate de radio ZU inseamna descalificarea din concurs.

Daca in intervalul 27 februarie – 6 martie (la ora prezentei in Morning ZU) nu ramane niciun cuplu in concurs (ca urmare a descalificarii/renuntarii) Marele Premiu nu se acorda.

Daca in intervalul 27 februarie – 6 martie (la ora prezentei in Morning ZU) ramane un singur cuplu in concurs, pentru a castiga Marele Premiu acesta trebuie sa faca fata provocarilor zilnice lansate de Radio ZU. In cazul in care este descalificat ca urmare a neparticiparii/neindeplinirii provocarilor zilnice, Marele Premiu nu se acorda.

Daca pe data de 6 martie raman in concurs cel putin doua cupluri, Radio ZU poate lua decizia de a prelungi perioada in care cuplurile ramase in concurs sa ramana incatusate sau de a decide in functie de raspunsurile la provocarile anterioare sau ca urmare a unei provocari finale care dintre cuplurile ramase in concurs este declarat castigator.

Important:Daca alegi sa vii, trebuie sa stii ca iti asiguri singur transportul la hotelul ales din Bucuresti (Radio ZU nu deconteaza cheltuielile de transport) si ca esti singur raspunzator de orice eveniment care se intampla in timpul deplasarii tale.   

Premiile concursului sunt:

  • Maxim 7 premii, pentru 7 cupluri, ce constau intr-un weekend all inclusive (27 februarie – 02 februarie) la Hotel Phoenicia Bucuresti;
  • Marele premiu - o saptamana all inclusive, pentru 1 cuplu, in Tenerife la hotel Jardines de Nivaria 5*, pensiune completa, in perioada 21 – 28 iulie 2015.