108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
38
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta LG G Pad V500 16GB!

 admin  2015.06.23  Tablete,Trageri la sorti  1671

concurs Domo

Campania promotionala se desfasoara in perioada 05 iunie – 30 iunie 2015.

Participantii se vor abona la newsletter-ul Domo cu o adresa de e-mail valida, care anterior datei de 5 iunie 2015 nu a mai fost folosita in acest scop. Participarea la campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Participantii au dreptul la o singura inscriere in campanie.

Premiul campaniei consta intro Tableta LG G PAD V500 16GB.

Tombola va avea loc pe 02 iulie 2015 pe baza adresei de e-mail valida, inregistrata in campul aferent formularului de abonare. Extragerea se va face electronic si va fi inregistrata video.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Domo castiga tabletaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.